Militair personeel bevorderd

x

Kolonel

JFC de Leeuw (log b&t); EJ van den Broek (gn)

x

Luitenant-kolonel

AF van Daalen (cav); MTJ Vrenken (inf); D Bachrach (inf); ATM Wassink (log b&t); J Oppel (mpsd) 

x

Majoor

JM Tuinman (inf); PJPB Aelmans (vbdd); HP Voets (log b&t); A Boeijink (natres); WEM Dekker (log b&t); AGM Vriethoff (log b&t); D van den Ende (log td)

x

Kapitein / ritmeester

H Nasim (inf); B Sidiqui (inf); A Latifi (inf); JM Esser (luart); M van Efferen (art); TB van den Berg (luart); RP van der Vliet (luart); JS Ploeg (inf); JHH Boelsen (art); R Dietzel (natres); IBA Habraken (log b&t); S Walravens (cav) J Hoekstra (art); PV Renckens (natres); GW Ravenhorst (cav); RG Kiljan (art)

x

Eerste luitenant

GW Post (log b&t); RD van Houtem (natres); GBK Jonker (log b&t); FPJ Zanders (log b&t) JC Rijling (inf); JLT Warmoeskerken (log ma); A Bregman (natres); FLH van Eis (log b&t); EHP van Hunsel (log b&t); O Stals (inf); CW Setz (log b&t); N Wentink (log b&t); J Pijl (vbdd); HJ van Boven (cav)

x

Tweede luitenant

MJ Sprengers (natres); H Naeije (inf)

x

Adjudant

JTBG Sanders (lo/s); FA van de Looy (inf); MS Griffith (inf)

x

Sergeant-majoor / opperwachtmeester

KSG Jongman (cav); R Hakvoort (log gnk) FCJA Bierstekers (natres); JJ de Jong (log td); AB Veenstra (log gnk); R Ruitenbeek (log gnk); MC van der Hoeven (inf)

x

Sergeant der eerste klasse / wachtmeester der eerste klasse

RHM van de Beld (inf); PM van der Sleen (natres); Gouman (inf); ORG Juliana (log b&t); SG den Heijer (inf); A van Baak (gn); RHJ van Dijk (inf); JR van Deursen (gn); CA van Toorn (gn); JFJ Bagijn (log b&t);D Kranenburg (inf); BHC Groenewegen (inf); NCMJ Helgers (inf); H van der Scheer (inf); R van Beek (inf);G Jut (inf); R Lobers (gn); PJGH van de Wetering (inf); M Somsen (gn); H Haga (log b&t); PM Zandvliet (inf); JE van Buuren (inf); D Thijssing (vbdd); TAT Bakker (inf); PH Grootendorst (vbdd); RL Timmer (inf); RHB Scholten (inf); G van Wijk (inf); R Robben (luart); TT Wuestman (inf); MJG Christiaens (log b&t); M Verhoeven (inf); NR Borst (log gnk); SJ Bekhof (inf); M Bouma (log gnk); R Driessen (vbdd); EAC van den Hoven (inf); Y van Dam (inf); MJH Janssens (gn); FJF Arendsen (vbdd); RQ van Berkum (inf); DB Heistek (art); HJ Vlot (log gnk) 

x

Korporaal der eerste klasse

EK van der Wal (natres); WB Bijleveld (inf); G Verwys (natres); CIB Beemer (vbdd); AJHW Pennings (inf); CM Hendriks (natres); MR Richardson (log b&t); DLWH Külter(log td); J van de Ven (inf); JHC Boons (inf); R Hoeksema (inf); TC Knopper (inf); E Kandzetovic (vbdd); A Hoekstra (inf); T Studer (inf); MJB Hermelink (natres); R de Jonge (log b&t); F van Assen (inf); NVR Engels (inf); FP Deinum (gn); MS de Kievit (natres); E Moes (log gnk); ML Koenders (inf); MPF Kösters (inf); JJ van Ginkel (inf); LS Martis (vbdd); D van ’t Wout (vbdd); JC de Hoog (natres); M Mensink (inf); ACT Houtsma (log b&t); FHM in ’t Zandt (inf); CJ Berndt (inf); M Bostelaar (log b&t); K Enge (log b&t);R Hop (natres);R Dekker (inf); JA De Jong (natres); M Pollaerts (log td); JS Been (natres) C van Leeuwen (inf); AC Kort (natres)

Militair personeel dienst verlaten

x

Kolonel

TJL Webbe (log ma) 

x

Luitenant-kolonel

JC Andersen (log td); AR Buimer (inf); OJM Ghuijs (vbdd); JH Kooij (cav); RFJH de Ruijter (log b&t); RGH Sloots (vbdd); WJA Smeets (vbdd); ARL Verkerk (log gnk)

x

Majoor

MM Garnier (inf); JM de Kleine (gn) ; DLW van Rooij (log ma); ER Stevens (vbdd); SS Visser (algemeen)

x

Kapitein / ritmeester

LMJ de Frel (lo/s); SG Fridael (inf); PJ Roode (gn) WA Verheij (log gnk)

x

Eerste luitenant

AJ Bos (vbdd); EAH Keijzer (luart); JHJ Kessels (art) 

x

Adjudant

RJM Dassen (log b&t); PHG Deckers (log b&t); HJ Gierveld (gn); HA de Haan (log td); AJ Hijink (log b&t); RMF Hochstenbach (log ma); R de Just (log b&t); GBCM van de Laar (log b&t); GJ van der Meijde (log b&t); RL Metselaar (gn) ; AJ Plugers (log td); A Schuring (log ma); JH Vluggen (cav) 

x

Sergeant-majoor / opperwachtmeester

WD Ireeuw (inf); NEM Mourits (vbdd); BCF Roemelé (log gnk); R van Toorn (cav)

x

Sergeant der eerste klasse / wachtmeester der eerste klasse

RW Breidenbach (log b&t); LAH Cleven (log b&t); RM Haarlemmer (inf); A den Hartog (log gnk); IM de Jong (log gnk); R Klijnsma (log b&t); R van Kooij (art); W van de Kuit (log gnk); MD Kwint (log b&t); J Strooker (log td); S Stuivenvolt (log b&t); KAH van Thiel (lo/s); DI van Winsen (log b&t); M van Zummeren (log gnk); KA Zwier (gn)

x

Sergeant / wachtmeester

R van den Akker (inf); JAJ Bouwmans (log b&t); MHHJ Maste (lo/s);S Yelekoglu (log gnk)

x

Korporaal der eerste klasse

C Adnour (log b&t); J Brands (log b&t) S Cicek (log b&t); T Cornel (log b&t) G Dammers (vbdd); N Das (log td); T van Dijken (inf); JJM Ewalds (log td); GJ Ferreira (inf);N de Groot (ma) LJ Guichelaar (log b&t); R Jansen (art); S de Jong (log b&t); P van der Kloof (log b&t); P Koeslag (art); D Kompier (inf); O Kruijssen (log b&t); MJ Kuipers(inf); MG van de Lagemaat (cav) T van der Meijden (cav);MVJ Oppewal (log b&t); SMM Out (log b&t); R Poortman (log b&t); CJAW Schellekens (gn); J Slofstra (log b&t); R Snijder (gn); M Tempelaars (inf) RHJ Verhoeven (art); J Verkerke; (log gnk); M van Vught (log gnk); M van Weert (log gnk); AT Zweers (gn)

x

Korporaal

RAM van der Heiden (inf); R Staal (log gnk); G Venema (vbdd)

Burgerpersoneel dienst verlaten

Schaal 12

GHM Siebum

Schaal 11

FH Hilgen; HH Warris

Schaal 10

E Boerwinkel

Schaal 8

NF Berthel

Schaal 6

JHRJ Groot; AJM Heeffer; DAMN Jacobs; AC Jansz; JJL van Leeuwen

Schaal 5

TAAM Akkermans; LMA van Dijk; GD van Geel; PEM Ghijsen; JFA Gofers; J Koenen

BPM Vermeulen; EGM Verstegen; JP Zijlmans

Schaal 4

WAG van Deursen; GG Grein; JHC de Jong; AWJ van Laarhoven; EHAG Leenen; HA Verhees; JAM Vermeulen; AMA Wirken

Reünies

423e bataljon infanterie

Datum: donderdag 9 oktober 2014, aanvang 10.30 uur

Locatie: Trip van Zoudtlandtkazerne de La Reijweg 95 in Breda.

Info en aanmelding: Leden van dit bataljon mogen met maximaal 1 introducé deelnemen. Kijk op: http://423bataljoninf.veteranen.nl of aanmelden bij: dhr. Jaap Overbeek, j.overbeek@veteranen.nl.

17e Infanteriebataljon Chassé Nederlands Nieuw-Guinea (NNG)

Datum: vrijdag 10 oktober 2014, aanvang 10.30 uur

Locatie:  Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne in Oirschot

Info en aanmelding: Jos Rijnhart (secr), tel. 030-6662946 of xrijnhartj@ziggo.nl

Vereniging Veteranen en Postactieve Opruimers explosieven, Munitietechnici en Vuurwerkers (VOMV)

Datum: vrijdag 10 oktober 2014

Locatie: sergeant-majoor Scheickkazerne in Soesterberg

Info en aanmelden: De reünie staat in het teken van het 70-jarig bestaan van de EODD

Aanmelden via www.VOMV.nl of aoo Paul Meijer,tel 06-22971932 (pjs.meijer@mindef.nl)

Limburgse Jagers Balkan reünie

Datum: vrijdag 17 oktober 2014 van 13.00 tot 19.00 uur

Locatie: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne in Oirschot

Info en aanmelden: bestemd voor personeel dat met of onder het vaandel van het Regiment Limburgse Jagers naar de Balkan is geweest. Kosten: € 10,- euro. Voor leden van de Vereniging Veteranen Regiment Limburgse Jagers is de dag gratis. www.limburgsejagers.nl of facebook /limburgsejagers. Rekeningnummer. NL68 RABO 0182426440, T.n.v. VVRLJ o.v.v. BLJ-Balkan Reünie

Aanmelden kan tot 29 september: blj.balkan@gmail.com  of per post aan 42 BLJ Reünie, Postbus 33, MPC 75A, 5688 ZG Oirschot. O.v.v. naam, adres, registratie-/peoplesoftnummer en missie.