12

Dit artikel hoort bij: de Vliegende Hollander 10 | 2015

Laat zien wat je ziet!

Fotowedstrijd de Vliegende Hollander 2015

Een nieuwe ronde in de fotowedstrijd van de Vliegende Hollander. Deze maand weer vele inzendingen binnen het thema ‘Laat zien wat je ziet!’ Want zoals duidelijk hieronder blijkt, is dat voor iedereen weer anders. Spreek daarom de fotograaf in u aan en fotografeer. Niet alleen F-16’s, helikopters of transportvliegtuigen, maar juist ook de mensen en middelen die het vliegen mogelijk maken.

Inzender: Jochem Kos

Het dynamische luchtmachtbedrijf kent vele facetten. Zoals duidelijk op deze pagina blijkt, is dat voor iedereen weer anders. Dus pak de camera, telefoon of tablet, wees creatief, fotografeer en verras daarmee de redactie en de lezers van de Vliegende Hollander! Breng het (Nederlandse) luchtmachtbedrijf en de mens die het mogelijk maakt in beeld. De competitie staat open voor alle fotografen in Nederland, amateur of beroeps. Het gaat dan ook niet zozeer om de technische kwaliteit, maar juist om de originaliteit.

Inzender: Niek van der Zande
Inzender: Sjoerd Miedema

Maandelijks selecteert de redactie, afhankelijk van het aanbod, enkele foto’s. Op deze pagina staan weer diverse inzendingen, maar de redactie kan er nog veel meer gebruiken. Ze mogen ook uit uw archief komen. Van sommige fotografen komen (maandelijks) al veel inzendingen binnen, dus wilt u meedingen, stuur dan nu uw foto’s op. Laat u inspireren door deze voorbeelden, verras de redactie en strijd mee om de prijs: meevliegen in een KDC-10 tijdens een tankvlucht!

Inzender: Jimmy van Drunen

Stuur uw bijdrage(n) – per mail bij voorkeur niet groter dan 5MB – naar vliegendehollander@mindef.nl onder vermelding van ‘Fotowedstrijd 2015’. Vermeld duidelijk uw naam en adresgegevens. Uiterste inleverdatum: 31 december 2015. Begin 2016 kiest het Mediacentrum Defensie de winnaar en leest u de uitslag in de Vliegende Hollander

Inzender: Foto boven Gerard van der Lit, foto links Mark Broekhans, foto rechts Bert van der Linden

Tekst: Arno Marchand