Militair personeel bevorderd

x

Kolonel

AB Hendriks (mil psd) 

x

Luitenant-kolonel

R Zegers (mil jd); LH Siebering (vbdd); AG Poirot (natres); JCM Stauthamer (vbdd); JWA Kradolfer (natres); J Kranenburg (natres); B Visscher (natres); J Nijmeijers (log b&t) 

x

Majoor

SJW Veltman (natres); HAN Tempelman (natres); F Faulhaber (log gnk); T Kossen (log gnk); JA Wismeijer (log gnk); AR Brusse (inf); JF van der Sluis (natres); LG Markies (log b&t); C Christodoulatos (log b&t); VJE Spaan (inf); BFA Goosselink (natres); GA Chrispijn (cav); J Kwakkel (gn); A Roos (natres); LM de Wet (log gnk); EA Albers (art); MPG Gooijer (log b&t); DME Maassen (log b&t); FB van Roozendaal (inf); ASCP van Nugteren (natres); A Gerardu (luart); C Kaai (natres); WFKM Roelofs (natres); EMD van Klooster (cav); AA de Boer (natres); G Schoonhoven (art); SS Visser (inf); SS Visser (inf); WE van Swetselaar (inf); WJB Linckens (art); BF van Gessel (natres); MJT Schoonen (log td); WA Staal (natres); EC Jacques (art); M Provoost (inf); SC Stindt (vbdd); SG de Wal (log td); JA van Brakel (inf); HK Jap A Joe (log gnk) 

x

Kapitein / ritmeester

RB de Rooij (natres); PD Schouten (luart); AB van der Wekken (natres); WAH Hermelink; natres); KA Law (log gnk); MF Vogels (log gnk); NBS Stapelbroek (log b&t); GJ van 't Klooster (natres); H de Boer (cav); N Huijsmans (gn); JJ de Dios van der Zwan (inf); M Westenberg (log gnk); R Inen (log gnk); MP Heiligers (mil jd); MC Dekkers (lo/s); ETJM Thijssen (inf); PFL Trum (gn); W van Ruitenburg (inf); JM van Boxtel (inf); JJ Ijzermans (inf); R Verhoeven (inf); HR Baak (cav); BJ van den Belt (gn); AS Zuidgeest (natres)

x

Eerste luitenant

TJS Kramer (log gnk); MM Barneveld (log gnk); FMJ Mater (inf); JDC van Overbeek (inf); RB Pieneman (natres); HM Emond (natres); J Posthumus (inf); A Cornelissen (natres); JHGFHG Smeets (log gnk); PD Bakker (vbdd); RH Peters (natres); T Meijering (log b&t); BJR van Vroenhoven (gn); LH Naaktgeboren (log td); T van Puffelen (inf); K Batenburg (inf); DE Verwoerdt (log ma); T Richter (inf); TLJ Porankiewicz (inf); CL Kuiper (natres); WV Vroonland (log b&t); SJA de Wit (inf); SJL Rorink (inf); WR van Zwieten (inf); O Tuininga (inf); D Brakel (inf) 

x

Tweede luitenant

D Grin (log ma); RM Pit (log gnk); ME Kors (natres); A Gijzen (natres); RP Huizinga (natres); BS Mooi (natres); IM van Osch (log b&t); MN Klaverweide (log b&t); MA Harkema (log b&t); KW Walhout (log b&t); EGA Mélotte (log b&t); R Cozijn (log b&t); JL Davidse (log b&t); R Schinkelshoek (log b&t); MR Jongenelis (natres); T Tel (cav); RL Kaspers (log gnk) 

x

Adjudant

JM Beerkens (log ma); BAFW Pennings (log td); GJM Peters (log td); RP van Wijk (vbdd); AM Wijnberger (lo/s); J van der Vleut (vbdd); MCN Oostendorp (inf); E Hoek (lo/s); MB Peters (log td); LBAI Plegt (log b&t); HHJ Janssen (log td); P du Croix (natres); CAM van der Pal (log b&t); PJA Renard (log b&t); HP Koster (log b&t); RJFL Seelen (inf); MA Blok (log b&t); KVJM Münninghoff (art); JJ Sprukkelhorst (luart); H van Beem (natres); RJ van Sambeeck (vbdd)

x

Sergeant-majoor / opperwachtmeester

R Wilkes (log gnk); B de Vries (inf); GJ Bouwman (vbdd); PJ Kremers (inf); AJT van den Broek (natres); E Ruissen (log b&t); LH van der Veer (natres); IN Kamphuisen (log ma)

x

Sergeant der eerste klasse / wachtmeester der eerste klasse

DJ Verhoeks (log td); SJ Dikkers (gn); AA van Schijndel (log ma); SH Rooijackers (lo/s); AH Leeuw (gn); RM van Sloten (log ma); RCA van der Lienden (log b&t); JM Jacobs (vbdd); Y Post (gn); R Pluijm (inf); RJD van Zundert (vbdd); BJW Berkhout (log td); JA Kerkhoff (inf); G Thomassen (gn); M Baljet (inf); JA Arissen (log td); B Mazee (log td); SJ den Heijer (inf); J van Pijkeren (inf); JC de Lange (log td); R Velt (inf); NJAH Hakkens (inf); JPG Groenen (inf); ME Hottinga (inf); K Koorevaar (inf); MFJ van Welie (log td); D Bastiaan (inf); J de Waard (inf); WSTC Willekens (inf); K Huismans (inf); BRG Franssen (inf); DR Teppema (inf); K Rutters (inf); HA Brands (inf); JM Maaskant (inf); RP Verkaart (lo/s); R Zuidhoek (inf); H Ruijssenaars (inf); SW Kuin (gn); P Smidt (inf); LL Wierda (inf); FRP van den Berg (gn); KMPT Kemp (inf); R Hoen (inf); AM van Gaal (gn); BJ de Jong (inf); RCM Kok (inf); TJEM Smolders (log b&t); JS van Egmond (gn); M Voulon (inf); E Maartense (inf); S Tollenaar (vbdd); M Hut (inf); T Woesthuis (inf); K Jansen (inf); M Pol (inf); KJM Ritzen (inf); NG Colstee (inf); RKR van Wulfften Palthe (inf); J Hengst (lo/s); RHAMH van Wanrooij (inf); D van der Geest (log td); JTP Zanders (inf); WMF Simon (inf); RC Ebecilio (vbdd); N Hoffman (vbdd); RCN van der Horst (log td); D Lautenbag (inf) 

x

Korporaal der eerste klasse

DJA Kieftenbeld (log gnk); C Best (log td); PHB Kroeze (gn); GS Sheppard (vbdd); D Vorstenbosch (inf); DO Postma (gn); H Mazereeuw (inf); G Threels (inf); J Bergsma (vbdd); JWA van der Spek (gn); J Blankespoor (inf); ER Begeman (log gnk); NW Vonk (inf); AJ Pasma (cav); RC Schaafsma (vbdd); PM Dousma (inf); BB Pronk (inf); GA van Leeuwen (inf); R Broertjes (vbdd); S Knot (art); SH Herren (art); K van Kemenade (inf); DJE Blondeel (inf); RMG Delrock (inf); T Nijland (inf); SJ Aaij (gn); MJ van de Ven (gn); J Dijkema (gn); EAG Vis (log gnk); M van den Brink (inf); GBGJ Zwiers (inf); R Motzkus (inf); RLJ Nobel (gn); GB Morren (inf); TNJ van Dalen (log td); B Akse (log td); J Dijkstra (log td); JJM van de Burgt (log td); IR Eleveld (log td); LGR Blankenstein (log td); KHB Elshof (log td); M Beugeling (log td); LRA Linssen (log td); IGG Schroeder (inf); G van Dam (natres); C Ozer (log td); MA Rietveld (natres); JC Schrijver (natres); A de Jong (natres); JHL van de Grift (gn); O Westerhof (natres); JJ Vonk (gn); R Brands (log b&t); J van Dijk (log gnk); J Okken (gn); T Hol (log gnk); LGP Meinders (inf); GM Wever (gn); L de Jong (natres); IW Vaatstra (gn); D Volkerink (inf); JPL Bos (gn); GA Ledelay (natres); RD van Straaten (inf); WH Swinkels (luart); DJ van Kooten (gn); MW van Kippersluis (gn); W Thepen (gn); VA Meesters (natres); SML van Nieuwburg (gn); F Quist (inf); R Heeres (gn); WWJ van Rossum (cav); M Mostert (gn); M Schreuder (natres); RHJM Derkse (inf); RFA de Haan (inf); N Oudt (inf); DHF Donkers (inf); N Hintzen (gn); JA van der Veer (inf); DPK Schmitz (log td); E Bakker (log gnk); TRM Peters (inf); R Veenstra (log td); W Kramer (log td); TJJ Daamen (inf); PB van der Giessen (natres); PFT Testa (natres); NL van Soest (log td); LJP Backus (log td); FA Paalvast (log td); JP Goor (log td); DT Gerritsen (log td); JS Kramer (natres) 

Militair personeel dienst verlaten

x

Majoor

F Gras (inf); JK van der Kooi (log b&t); FJ Somogyi (art); RJ Elfers (log gnk) 

x

Kapitein / ritmeester

A van Binsbergen (log b&t); CMC Meerbach (log gnk); S Verhaeren (log gnk); J Heijtel (cav); WJ Hulsman (log gnk); K Mokamel (inf); TM Mönch (gn); A de Winter (log b&t)

x

Tweede luitenant

C Tieken (art) 

x

Vaandrig / kornet

K Röder (inf) 

x

Adjudant

HJ Boschker (inf); HJ Donath (cav) 

x

Sergeant-majoor / opperwachtmeester

SM Homma (log ma); C Pierie (vbdd); MC van Dinteren (log td); R Keuning (cav)

x

Sergeant der eerste klasse / wachtmeester der eerste klasse

NJM Becker (log b&t); H Beumer (log gnk); JWL Blokhuis (vbdd); DNJ Brood (lo/s); KM Buijs (log gnk); RSJA Bussman (log gnk); G Ceelen (vbdd); T Cornelisse (log gnk); ME Delfsma (log gnk); SFL van Donzel (inf); L van Ek (log gnk); S Folmer (log td); DJR Kappen (log td); S Knoester (inf); RD Kroon (vbdd); D Louwes (log ma); D Raats (vbdd); A van Rooij (inf); DC Willing (log gnk); S de Zwart (log ma); R Barroso (log gnk); JCMJ Beckers (log b&t); MJ van den Bor (cav); ADJ Budding (cav); GWJ Goossens (vbdd); AMH Heupink (log b&t); L Houthuijzen (lo/s); GS Joemrati (log gnk); PAEM Koopman (log b&t); B van der Meij (log gnk); DA Middag (log gnk); HXA Nouwen (inf); MRP Peijzel (vbdd); L Zonneveld (log td) 

x

Sergeant / wachtmeester

EM Heller (vbdd); PPM Pieterse (inf); DP Ros (log td); E Jongenelen (inf); B Lauwrier (vbdd); C Voorhaar (log b&t) 

x

Korporaal der eerste klasse

VL Bakker (gn); JW van den Berg (log b&t); S Boer (log td); TB Boer (gn); AS Bokma (art); B van Boxtel (log td); A Broersen (gn); PL van Egdom (inf); D Grotenhuis (log gnk); DH Hart (inf); B van den Hul (inf); DA van Ingen (log b&t); V Kalkan (log b&t); NR van der Klei (log b&t); PJ Knoop (vbdd); YA Kroeze (gn); M Laan (inf); P de Lange (log b&t); CPE Murk (log b&t); S Pap (log b&t); MB Pijl (log b&t); WLJW Prudon (inf); GJT van Rooijen (vbdd); V Smit (cav); WSW Span (log b&t); RR Vasseur (vbdd); P Wiggers (log td); M Ben Jaber (log td); H Claassen (gn); B Coolen (log td); ST Diemers (log gnk); W Doldersum (inf); J de Lange (inf); AJ Leemhuis (log td); JA Lucardie (art); GP Segers (cav); TA Temmink (gn) 

Burgerpersoneel dienst verlaten

Schaal 12

JFE van Dalen

Schaal 11

AH Huisman 

Schaal 10

MAJ van Leusden; J van der Meer; G Nagelhout; M Eilkes; JLG Penders; SM van Rijn 

Schaal 8

GD Hogendoorn; D van Hoorn 

Schaal 7

RM Eickholt; A Migchelsen 

Schaal 6

AH Nussy 

Schaal 5

W de Graaf 

Schaal 4

B Taalman; WLF van den Bogaard; PJA Reniers; H Voskamp 

Schaal 3

TH Harink; AJ Piksen; MA Vaassen 

† In Memoriam

† Soldaat der eerste klasse, RM Koeleman,

Werkzaam bij 210TCIE/3TPEL/3TGP