04

Dit artikel hoort bij: KMarMagazine 08

De 12 mooiste foto's van…

...de HRB-opleiding in Weeze

De opleiding van het eerste peloton Hoog Risico Beveiliging is bijna afgerond. In een oefendorp in het Duitse Weeze werden de HRB-operators in spé nog eenmaal op de proef gesteld. Verschillende soorten scenario's, waarmee de HRB'ers tijdens het bewaken en beveiligen van objecten met een hoog risicoprofiel kunnen worden geconfronteerd, passeerden de revue. Fotograaf Paul Tolenaar ging op bezoek tijdens het laatste deel van de HRB-opleiding, het deel waarin al het geleerde samenkomt. Begin oktober zal het eerste HRB-peloton een deel van het werk van de Bijstandseenheid KMar overnemen.

Momenteel is het voor KMar-personeel weer mogelijk om op HRB-functies te solliciteren. Meer weten? De vacatures en voorlichtingsmomenten zijn te vinden op intranet.