Vliegen. De mens wil het al eeuwenlang. En kan de mens het zelf niet, dan wil men ernaar kijken. En bij de Koninklijke Luchtmacht is genoeg te zien! Niet alleen de F-16’s, helikopters of transportvliegtuigen, maar ook de mensen en middelen die het vliegen mogelijk maken.

Daarom schrijft de Vliegende Hollander een fotowedstrijd uit met als thema ‘Laat zien wat je ziet’. De competitie staat open voor alle fotografen in Nederland, amateur of beroeps. Het gaat dan ook niet zozeer om de technische kwaliteit, maar juist om de originaliteit.

Maandelijks selecteert de redactie, afhankelijk van het aanbod, enkele foto’s. Die worden gepubliceerd in de Vliegende Hollander. Aan het eind van het jaar kiest het Mediacentrum Defensie de winnaar. En de prijs is er 1 die past bij de Koninklijke Luchtmacht: meevliegen in Alouette III!

Stuur uw bijdrage, niet groter dan 4MB naar vliegendehollander@mindef.nl onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’. Zet er wel duidelijk uw naam en adresgegevens bij.