Militair personeel bevorderd

x

Brigadegeneraal

PAL Ducheine (mil jsd) 

x

Kolonel

RJM Hamelink (TS)

x

Luitenant-kolonel

AJ Baak (gn); HJAM Nacken (log gnk)

x

Majoor

H Hoogcarspel (hum gv); N Voskuilen (log b&t); T de Borst (cav); DS Liebrand (log gnk); KPA Spiertz (inf)

x

Kapitein / ritmeester

C Boomsma (natres); M Kramer (inf); HJ Evenboer (inf); MJP Gouw (cav); IB Francis (art); RP Reijers (inf); J van Zeijts (mil jsd); MER Senteur (cav); G Jajan (log td); PC Zaal (log td); JT Gerbrandy (log gnk); K Kors (log gnk); HAPC Haazen (log ma)

x

Eerste luitenant

YCT Janssens (natres); RWJ Vankan (natres); EE van Meerendonk (natres); KG Prins (natres); RB de Rooij (natres); SMP Goris (art); WA de Jong (natres); DC de Jong (natres); M de Jong (natres); WF Kikkert (natres)

x

Tweede luitenant

MEJ Kok (log b&t); JP Hoving (log b&t); D Wittebol (cav)

x

Adjudant

AE Elants (log td); E Kawaters (gn); CS Wittenberg (cav)

x

Sergeant-majoor / opperwachtmeester

RD Anten (log b&t); DM Schutte (log b&t); S Franzen (inf); R van Dijk (log td); R Sas (log b&t); MHM Aelmans (inf); S Drenth (log gnk)

x

Sergeant der eerste klasse / wachtmeester der eerste klasse

V Calot (log gnk); BJM Smits (luart); L Meier (vbdd); M Werkman (luart); EWH Reijnen (inf); W Thijssen (inf); PDV Martins (inf); M Dam (log td); MV Delwel (inf); MFM Kievith (inf); WT Pekema (inf); BJGA Rommens (vbdd); PC Dane (vbdd); GJH Schippers (inf); SS van der Loo (inf); JPC Bakker (vbdd); D Rossen (inf); TGAM Weijers (inf); JRJ Haaijer (inf); D van Dijk (log gnk); J van Dijk (log gnk); M Schoolen (natres); O Visser (inf); R Schenk (vbdd); R van den Broek (inf); S Handstede (inf); S Rombout (inf); PJ Roelandschap (log gnk); M Stolk (cav); CJ van Vuuren (inf); R Kranenborg (cav); JFW Schoofs (inf); MHC Rijkers (inf); WJ Vink (inf); T Pont (inf); CJ Segbers (inf); R Jansen (inf); R Faase (inf); THP Schutjes (inf); MHA Praat (inf); P Driessen (inf); GCG Entius (cav); AF Blokker (cav); BM Hoekstra (inf); RGF Doldersum (inf); D Eisenberger (log td); D Rombouts (inf); S Verboom (inf); M Huizinga (log td); LA Mook (inf); P Folkers (inf); JDJ Vendrig (inf); SF Hanenberg (inf); MRA van der Werf (inf);  JF Bakker (log gnk); LMB Adamzek (inf); B van Strien (log gnk); L Doosje (inf); MFAJ Manders (luart); Y Janssen (inf); HA Wiebenga (cav); L Vos (inf); B Heinsman (cav); DP van der Meer (natres); S de Rover (cav); AAJ Timmermans (cav); A Vermanen (log gnk); SML van Meerten (log ma); RJ Niers (inf); R Visser (inf)

x

Sergeant / wachtmeester

PR van Geenen (vbdd); EB Bron (vbdd); A van der Mark (gn); SW Denissen (vbdd); EHA Verduijn (natres)

x

Korporaal der eerste klasse

D Hage (natres); JJR Gijsbers (natres); A Meijer (natres); B Reckers (natres); JM Polinder (natres); ME Delfsma (log gnk); R van Wonderen (inf); B van Oeveren (log gnk); B van Bemmelen (natres); M Terlouw (natres); IJG van Hoof (natres); B Migchelbrink (vbdd); D van Venrooij (log b&t); APJC Verbeek (inf); WJ Krijger (natres); KSS Cicilia (log b&t); ES Minnema (natres); JZT Sariwating (natres); K Orgers (inf); D Hulzebos (gn); CAM van den Berg (natres); T Koster (inf); R van Attikum (vbdd); J Francis (vbdd); J Nijzink (cav); ML Overvelde (natres); DGAC Markus (luart); RF van der Heide (log gnk);W Gerritsen (gn); RF van der Valk (natres); SA Tolsma (log b&t); MLG Veenman (natres);  EJS Harskamp (natres); KH Venema (log td); MP Straatsma (log td); N van Binnendijk (log td); WJM Hensbergen (natres);  JD Demkes (vbdd); GK Visser (natres); RP Joustra (natres); C Stout (natres); L van Piekeren (log b&t); R van den Brink (natres); E Smilde (natres)

Militair personeel dienst verlaten

x

Majoor

BF Petersen (log b&t)    

x

Kapitein / ritmeester

EJM Schouten (mil psd); PJP Schraven (log gnk); JE Wierenga (log td)           

x

Tweede luitenant

GA Laman (inf)           

x

Adjudant

GCD de Jonge (log ma); JC van Munster (log b&t)

x

Sergeant der eerste klasse / wachtmeester der eerste klasse

JJP van den Broek (log b&t); RH Bulthuis (lo/s); HAA Carlo (vbdd); GJCCM Diederen (cav); PGH van Haastert (vbdd); PEA ’t Hoen (log b&t); RC van Holsteijn (gn); G Hughes (log gnk); SHG Janssen (log gnk) P Kempen (log gnk); AFM Kortekaas (art); T Kremers (log gnk); R Molenaar (log b&t); DC Nikkels (log gnk); JHS Pilmeyer (log b&t); L Saalmink (luart); TMA Saunier (inf); I Schalk (art); JW Steller (gn); E Terzi (inf); DJ van der Valk (log b&t); A Veneziano (vbdd)

x

Sergeant / wachtmeester

EA Anim (log b&t); JY Bastiaanssen (inf); RR Cooman (inf); NCW Gillis (inf); RJ de Jong (vbdd); VM van der Lans (vbdd); A Lorwa (log b&t); RFJ Verhoeven (log b&t)

x

Korporaal der eerste klasse

WH de Boone (gn); D Borawitz (inf); SJ Borger (vbdd); JGB Bouma (gn); J Broekhuis (inf); RM van Bruggen (log td); D Coolegem (log b&t); Y van Denderen (log ma); RJM van Duivenvoorde (log b&t); T Galema (art); JMS Hoogland (inf); D Houter (log td); D van Ingen (art); RAJG Jansen (log b&t); LM Jonkers (gn); MC Ligtenbarg (log b&t); J Out (log b&t); M Rietvink (log b&t); SA Ryazanova (cav); B Schell (log td) JA Smits (art); J Snijder (log b&t); CK Stuker (log gnk); S Uitenbroek (gn); Y van der Vegte (log b&t); MP Verschoor (log td); R Vos (vbdd); AH de Vries (gn); R Wijnands (gn); DT de Winter (log ma)

Burgerpersoneel dienst verlaten

Schaal 10

MLPM van Berkel            

Schaal 9

M Lammers; HJW Seroo

Schaal 7

A Buitelaar

Schaal 4

ME Badenbroek; H Bleijenberg

Schaal 3

PPJG van Heeswijk; A Wolters

Reuniës

17 Mechbat GFPI SFOR 5

Datum: vrijdag 29 mei 2015

Locatie: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne in Oirschot

Info: aanmelden voor 1 mei 2015 via e-mail sfor5.reunie@gmail.com. Partners en kinderen zijn welkom. Meer informatie op: www.vvvgfpi.nl

Vereniging van Veteranen Garderegiment Fuseliers Prinses Irene

Datum: vrijdag 29 mei 2015

Locatie: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne in Oirschot

Info: aanmelden voor 10 mei 2015 via e-mail vvvgfpi@home.nl. Partners en kinderen zijn welkom. Meer informatie op: www.vvvgfpi.nl