06

Dit artikel hoort bij: KMarMagazine 04

Een dagje KMarren met…

Wachtmeester-1 Levi (31), vuurwapeninstructeur

In deze editie van ‘Een dagje KMarren met…’ kijken we mee met vuurwapeninstructeur wachtmeester-1 Levi (31) van het team Bewaken en Beveiligen van de sector Vaktechnische Opleidingen. Levi is vuurwapeninstructeur op de Glock, het traangasgeweer HK69 en het gasdrukwapen FN303.

In de video zien we dat hij de 3-weekse opleiding tot Hoofd Schietinstructeur HK416 volgt, zodat hij ook op dat wapen kan lesgeven. Levi krijgt de opleiding bij Team IBT opleidingen op het Opleidings- Trainings- en Kenniscentrum Koninklijke Marechaussee.

Na het voltooien van de opleiding zal hij vooral lesgeven aan de Bijstandseenheid (BE) en de Hoog Risico Beveiliging (HRB). Vandaag geeft hij een oefenles aan medecursisten op de schietbaan Harderwijk. Kijk mee! 

Meedoen aan ‘Een dagje KMarren met…’?

Wil je ook een keer je werk laten zien in ‘Een dagje KMarren met…’? Neem dan contact op via kmarmagazine@mindef.nl

Tekst: kapitein Henny de Boer | Video: sergeant-majoor Henry Westendorp | Montage: Karel Polack