Kijk onder aan de pagina voor de nieuwe fotowedstrijd!

Vliegen. De mens wil het al eeuwenlang. En kan de mens het zelf niet, dan wil men ernaar kijken. En bij de Koninklijke Luchtmacht is genoeg te zien! Niet alleen de F-16’s, helikopters of transportvliegtuigen, maar juist ook de mensen en middelen die het vliegen mogelijk maken.

x
Inzender: Arno van der Pas

Daarom schreef de Vliegende Hollander een fotowedstrijd uit met als thema ‘Laat zien wat je ziet’. De competitie stond open voor alle fotografen in Nederland, amateur of beroeps. Het ging dan ook niet zozeer om de technische kwaliteit, maar juist om de originaliteit.

x
Inzender: Arco de Heer

In deze laatste editie de inzendingen die tot en met december binnenkwamen. Volgende maand maakt de redactie de winnende foto over 2014 bekend. Hij of zij wint de prijs die past bij de Koninklijke Luchtmacht: meevliegen in een Alouette III!

x
Inzender: Nico van Remmerden

Nieuwe wedstrijd

Maar let op! Ook dit jaar houdt de Vliegende Hollander weer een fotowedstrijd. Maandelijks selecteert de redactie weer enkele foto’s. In januari zijn er al foto’s binnengekomen die automatisch meedoen in deze competitie, maar er kunnen er nog veel meer bij. Dus pak de camera, telefoon of tablet, wees creatief en fotografeer. Breng het (Nederlandse) militaire vliegbedrijf in beeld en verras de redactie en de lezers van de Vliegende Hollander! En strijd mee om de prijs: meevliegen in een KDC-10 tijdens een tankvlucht!

x
Inzender: Arco de Heer

Stuur uw bijdrage(n), per mail bij voorkeur niet groter dan 4MB naar vliegendehollander@mindef.nl onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’. Zet er duidelijk uw naam en adresgegevens bij. En let op: ook voor deze wedstrijd geldt de uiterste inleverdatum van 31 december.

x
Inzender: Reinier Bergsma