Hoe volgt u de ontwikkelingen bij de KMar?

Behalve via het digitale KMarMagazine is de KMar ook via andere kanalen te volgen. De Marechaussee heeft niet alleen een eigen website (marechaussee.nl), maar ook een Facebookpagina (KoninklijkeMarechausseeOfficieel), een Twitter-account (@marechaussee), een Instagram-account (marechaussee_officieel) en een Youtube-kanaal (Koninklijke Marechaussee). En, zoals verderop in blad staat vermeld, is de nieuwe commandant van de KMar luitenant-generaal Hans Leijtens ook online te vinden. 

De redactie is benieuwd welke kanalen u allemaal gebruikt om op de hoogte te blijven van de lopende zaken bij de KMar. Klik op een van de onderstaande opties en druk op de stemknop. 

Ik volg de Marechaussee vooral via:
Ik volg van bovenstaande opties slechts 1, of meerdere: