10

Dit artikel hoort bij: de Vliegende Hollander 11 | 2015

Laat zien wat je ziet!

Fotowedstrijd de Vliegende Hollander 2015

Nog 2 edities en dan zit de fotowedstrijd 2015 van de Vliegende Hollander erop. Deze maand weer veel inzendingen waarbij het grote aantal helikopterfoto’s opvallend is. Na deze ‘tussenstand’ rest nog 1 maand om foto’s in te sturen voor die prachtige prijs, het meevliegen tijdens een tankervlucht met een KDC-10. Nogmaals de aansporing; zet niet alleen het luchtmachtmaterieel goed op de foto, maar juist ook de mensen en middelen die het vliegen mogelijk maken.

Inzenders, met de klok mee, startend rechtsboven: Jimmy van Drunen, Thomas Jan Bouwmeester, Martin van Vorstenbosch en Bert van der Linden.
Inzender: Joris van Boven

Want het dynamische luchtmachtbedrijf kent vele facetten. Zoals duidelijk op deze pagina blijkt, kijkt iedereen daar weer op een andere manier naar. Dus pak de camera, telefoon of tablet, wees creatief, fotografeer en verras daarmee de redactie en de lezers van de Vliegende Hollander! Breng het (Nederlandse) luchtmachtbedrijf en de mens die het mogelijk maakt in beeld. 

Inzenders, met de klok mee, startend rechtsboven: Anno Gravemaker, Mark Jansen, Peter Liebe en Gerard van der Lit.
Inzender: Ralph Blok

De competitie staat open voor alle fotografen in Nederland, amateur of beroeps. Het gaat dan ook niet zozeer om de technische kwaliteit, maar juist om de originaliteit. Maandelijks selecteert de redactie, afhankelijk van het aanbod, enkele foto’s. 

Inzender: Dennis Vos

Op deze pagina staan weer diverse inzendingen, maar de redactie kan er nog veel meer gebruiken. Ze mogen ook uit uw archief komen. Van sommige fotografen komen (maandelijks) al veel inzendingen binnen, dus wilt u meedingen, stuur dan nu uw foto’s op.

Inzender: Hans van Lierop

Laat u inspireren door deze voorbeelden, verras de redactie en strijd mee om de prijs: meevliegen in een KDC-10 tijdens een tankvlucht! Stuur uw bijdrage(n) – per mail bij voorkeur niet groter dan 5MB – naar vliegendehollander@mindef.nl onder vermelding van ‘Fotowedstrijd 2015’. 

Inzender: Jochem Kos

Zet bij uw inzendingen duidelijk uw naam en adresgegevens. Uiterste inleverdatum: 31 december 2015. Begin 2016 kiest het Mediacentrum Defensie de winnaar en leest u de uitslag in de Vliegende Hollander

x
Inzender: Jeroen van Veenendaal

Tekst: Arno Marchand