† In Memoriam

WL Van Vugt,
werkzaam bij 13LTBRIG/ST/SIE G4

Adjudant JGN Bollen,
werkzaam bij AFD S&A/ADV&KWAL/TEAM ONDSTL

HG Heijnen,
werkzaam bij 301MLP/HAVELTE/PRODBEST/BEVO

Reünies

Kroatië-reünie Regiment Bevoorrading en Transporttroepen

Wanneer: 1 april
Waar: Historische Collectie B&T, Zeisterspoor 8, Soesterberg
Details: Vanaf 1992 zijn leden van het Regiment Bevoorrading en Transporttroepen, in het kader van UNPROFOR, IFOR, SFOR en EUFOR, uitgezonden geweest naar Kroatië. Veelal ter ondersteuning van de troepen in Bosnië. Speciaal voor deze mensen organiseert de Vereniging Veteranen Regiment Bevoorrading en Transporttroepen (VVRB&T) een reünie. Inschrijven via www.veteranenbent.nl

115 en 103 Constructiecompagnie

Wanneer: 10 maart
Waar: Prinses Margrietkazerne, Wezep
Details: aanmelden en meer info via https://www.reunie25jaar103115.nl/

Geneeskundig personeel UNIFIL

Wanneer: 6 april
Waar: Korporaal van Oudheusdenkazerne, Hilversum
Details: 5-jaarlijkse reünie voor geneeskundig personeel UNIFIL. Onder meer rijstmaaltijd, rondleiding museum en voorlichting terugkeerreizen. Aanmelden middels het overmaken van €5,- op bankrekening NL74SNSB0922646627 t.n.v. C.W. Eijkelenboom o.v.v. Libanon-reünie en registratienummer.