Wat vond je het interessantste artikel van 2022

Tot deze uitgave verschenen er in 2022 in totaal 10 edities van het KMarMagazine. 133 pagina’s met de meest uiteenlopende artikelen, foto’s en video’s over het werk van de Koninklijke Marechaussee. Van de afgelopen 10 edities zijn de best gelezen artikelen geselecteerd. De redactie is benieuwd wat je het meest interessante artikel van 2022 vond.

Voor elk artikel staat in welke uitgave je het verhaal kunt terugvinden. Je kunt alle edities terugkijken als je op het streepjessymbool in de linkerbovenhoek klikt en dan naar de Kiosk van KMarMagazine gaat.

Welk verhaal vond je het interessantst?

Heeft u een idee voor een onderwerp in het magazine van de KMar, laat het de redactie dan weten. Dit kan door een e-mail te sturen aan de kmar.magazine@mindef.nl.