Maak kans op het handboek Koninklijke Marechaussee

Deze editie van KMarMagazine is de 100e digitale uitgave van het personeelsblad van de Koninklijke Marechaussee. Vanwege dit heuglijke feit verloten wij het boek: Marechaussee, Studies over de werkwijze en organisatie van de Koninklijke Marechaussee. Het boek dat in oktober 2022 is uitgebracht geeft inzicht in de wetenschappelijke en praktijkgerichte kennis die bestaat over de organisatie en het functioneren van de Marechaussee.

Je kunt het boek winnen door onderstaande vraag te beantwoorden.

Hoe vaak zijn pagina’s van het digitale KMarMagazine volgens de statistieken in 2022 bezocht?

x

Op 2 januari 2023 zal de balans worden opgemaakt. De deelnemer die het dichtst bij het juiste antwoord zit, wint het boek en krijgt bericht.

Wil je een gokje wagen? Stuur je antwoord naar kmarmagazine@mindef.nl en wellicht ben jij de winnaar.

De redactie van KMarMagazine wenst iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2023. De volgende editie van KMarMagazine verschijnt op donderdag 26 januari 2023.

De makers van het boek - Marechaussee, Studies over de werkwijze en organisatie van de Koninklijke Marechaussee - overhandigden op 8 november 2022 een exemplaar aan minister van Defensie Kajsa Ollongren.