Wat vond u het meest interessante artikel van 2020?

In 2020 verschenen - inclusief deze uitgave - in totaal 11 edities van het KMarMagazine. 130 pagina’s met de meest uiteenlopende artikelen, foto’s en video’s over het werk van de Koninklijke Marechaussee. De redactie is benieuwd wat u het meest interessante artikel van 2020 vond. Per editie is het best gelezen artikel geselecteerd.

U kunt elk artikel terugvinden in de reeds verschenen edities van dit jaar. De bovenste keuzeoptie staat in editie 1 van 2020, de 2e optie in editie 2 enzovoorts. U kunt alle edities terugkijken als u op het streepjessymbool in de linkerbovenhoek klikt en dan naar de Kiosk van KMarMagazine gaat.

Welk verhaal vond u het meest interessant?

Oproep

Heeft u een idee voor een onderwerp in het magazine van de KMar, laat het de redactie dan weten. Dit kan door een e-mail te sturen aan de kmar.magazine@mindef.nl.