Wie bent u?

Om een goed beeld te krijgen van ons lezerspubliek hebben we in eerdere edities onder meer geïnformeerd naar uw leeftijd, rang en het moment waarop u KMarMagazine leest.

Ditmaal zouden we graag willen weten of u gebruik maakt of gaat maken van de nieuwe LinkedIn-bedrijfspagina van de Koninklijke Marechaussee. Klik op een van de onderstaande opties en druk op de stemknop. 

Gebruiksaanwijzing voor het instellen van de KMar als (voormalig) werkgever op uw eigen LinkedIn-profiel:

Om de juiste bedrijfspagina op je profiel weer te geven, klik je in je persoonlijke profiel op 'Profiel bewerken' en ga je naar je werkervaringen toe. Klik dan op 'bedrijf wijzigen' of voeg anders een nieuwe toe. Op het moment dat je ‘Koninklijke Marechaussee’ invoert, komt het juiste profiel naar voren (klik op de afbeelding hieronder voor een schermafdruk van de instelling). Nadat je de juiste pagina hebt gekozen en je de bewerking opslaat, zie je het logo van de KMar naast je werkervaring staan.

Het is ook mogelijk om de KMar-bedrijfspagina op LinkedIn alleen te volgen:

  1. Vul bovenin bij ‘Zoeken’ ‘Koninklijke Marechaussee’ in.
  2. Klik op ‘Volgen’. Nu verschijnen alle berichten van de pagina in je tijdlijn.