07

Dit artikel hoort bij: de Vliegende Hollander 05 | 2018

De Vliegende Hollander poll

Wie zijn onze lezers?

Om te zorgen dat de redactie de Vliegende Hollander zo goed mogelijk afstemt op de wensen van onze 16.500 abonnees, vragen we uw mening. Deze maand: ‘wie zijn onze lezers?’

Primair is de Vliegende Hollander ontwikkeld als maandblad voor het personeel van de Koninklijke Luchtmacht (KLu), tegenwoordig het Commando Luchtstrijdkrachten (CLSK). Maar van begin af aan is een grote groep geïnteresseerden in de (militaire) luchtvaart geabonneerd op het blad, net als veel veteranen en post-actieven. Die wil de redactie allen zo goed mogelijk bedienen. Om zo gedetailleerd mogelijk in kaart te brengen wie onze lezers zijn, deze maand enkele vragen over ‘wie en wat bent u’?

Invullen van de poll is eenvoudig. Klik bij iedere vraag op 1 van de opties en daarna op de stemknop. Dan ziet u ook meteen hoe de andere lezers van de Vliegende Hollander hebben gestemd. Dank voor uw medewerking!

Ik ben:

Ik ben:

Mijn leeftijd is:

Vorige maand ging de poll over in welke vorm u het blad zou willen (blijven) ontvangen: digitaal, op papier of een mix daarvan. De uitslag daarover was als volgt: