07

Dit artikel hoort bij: de Vliegende Hollander 06 | 2016

Laat zien wat je ziet!

Fotowedstrijd de Vliegende Hollander 2015

Na de bekendmaking van de winnaars van 2014, was het even stil rondom de fotowedstrijd van de Vliegende Hollander van dit jaar. Maar inmiddels zijn er diverse inzendingen binnen. Ook dit jaar is het thema ‘Laat zien wat je ziet!’, want een dynamisch luchtmachtbedrijf kent vele facetten. Spreek de fotograaf in u aan. Breng niet alleen de F-16’s, helikopters of transportvliegtuigen in beeld, maar juist ook de mensen en middelen die het vliegen mogelijk maken.

Inzender: Mike Schoenmaker

Dus pak de camera, telefoon of tablet, wees creatief en fotografeer. Breng het (Nederlandse) luchtmachtbedrijf en de mens die het mogelijk maakt in beeld en verras de redactie en de lezers van de Vliegende Hollander! De competitie staat open voor alle fotografen in Nederland, amateur of beroeps. Het gaat dan ook niet zozeer om de technische kwaliteit, maar juist om de originaliteit.

Inzender: Jeroen van Dijk

Maandelijks selecteert de redactie, afhankelijk van het aanbod, enkele foto’s. Op deze pagina ziet u een aantal inzendingen voor de fotowedstrijd, maar de redactie kan er nog veel meer gebruiken. Dus laat u inspireren door deze voorbeelden en strijd mee om de prijs: meevliegen in een KDC-10 tijdens een tankvlucht!

Inzender: René David
Inzender: Marco Ferrageau

Stuur uw bijdrage(n) – per mail bij voorkeur niet groter dan 4MB – naar vliegendehollander@mindef.nl onder vermelding van ‘Fotowedstrijd’. Zet er duidelijk uw naam en adresgegevens bij. Uiterste inleverdatum: 31 december 2015. Begin 2016 kiest het Mediacentrum Defensie de winnaar.

Inzender: Marco Ferrageau

Tekst: Arno Marchand