† In Memoriam

Luitenant-kolonel R.D. van Zanten,

werkzaam bij LWC/AFD LW/BUR SPECIAL ASP

Eerste luitenant W.B. van de Lustgraaf,

werkzaam bij 44PIB/A-CIE/2PAINFPEL/R-GP

Korporaal der eerste klasse R.G.W. van der Ligt,

werkzaam bij 42PIB/C-CIE/ZWWPNPEL/R-GP

R.P.H. Sweelssen,

werkzaam bij MATLOGCO/ST/SIE PLANS

Reünies

A-Cie 17 (NL) Mechbat GFPI/KFOR2

Wanneer: 16 mei

Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot

Details: reünie voor diegenen die met A-Cie 17 (NL) Mechbat GFPI / KFOR2 op uitzending zijn geweest. De deelname is gratis en zonder thuisfront. Programma en aanmelden via www.fuseliers.nl

1 (NL) VN Support Command

Wanneer: 25 mei

Waar: Generaal-majoor Kootkazerne, Stroe

Details: reünie bestemd voor allen die werkzaam zijn geweest voor of bij het Support Command in Lukavac 1994/1995. Vanaf de verkenningsparty in november/december 1993 tot en met de verhuizing naar Šantići/Busovača en de overgang naar 1 (NL/BE) VN LogTbat in april 1995. Check ook https://1-nl-vn-supportcommand.nl/reunie-2024/ of https://www.facebook.com/groups/150660995018730

A-Cie 17 Painfbat GFPI ISAF/TFE 11

Wanneer: 31 mei

Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot

Details: reünie voor alle militairen behorende tot de A-Cie 17 Painfbat GFPI die met ISAF/TFE 11 (Deh Rawod) werden uitgezonden. De reünie vindt plaats in de Regimentsmess Congleton (gebouw 10). De deelname is gratis en zonder thuisfront. Programma en aanmelden via www.fuseliers.nl

UNIFIL

Wanneer: 15 juni

Waar: Evenemententerrein, Zeewolde

Details: 5-jaarlijkse reünie voor Libanongangers, georganiseerd door de Nederlandse UNIFIL Vereniging. Er wordt een gratis pendeldienst ingezet van Harderwijk naar de reünielocatie. Wil je meer info, check dan https://www.unifilvereniging.nl/

C-Cie 17 Painfbat GFPI ISAF/TFE 9

Wanneer: 22 juni

Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot

Details: reünie georganiseerd voor alle militairen behorende tot de C-Cie 17 Painfbat GFPI die met ISAF/TFE 9 (Deh Rawod) werden uitgezonden. De reünie vindt plaats in de Regimentsmess Congleton (gebouw 10). De deelname is gratis en zonder thuisfront. Programma en aanmelden vanaf begin mei via www.fuseliers.nl

Vereniging van Veteranen GFPI

Wanneer: 21 september

Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot

Details: reünie bedoeld voor iedere veteraan die met invasiekoord uitgezonden is geweest inclusief de oud-strijders van de Koninklijke Nederlandse Brigade Prinses Irene en de Indië-bataljons GFPI. De deelname is met thuisfront/begeleiding en is gratis. Programma en aanmelden vanaf medio april via www.fuseliers.nl

17 (NL) Mechbat GFPI/SFOR 5

Wanneer: 21 september

Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot

Details: reünie voor diegenen die met 17 (NL) Mechbat GFPI / SFOR 5 op uitzending zijn geweest. De deelname is met thuisfront en is gratis. Programma en aanmelden vanaf medio april via www.fuseliers.nl

Opruimers explosieven, vuurwerkers en munitietechnici

Wanneer: 7 november

Waar: Sergeant-majoor Scheickkazerne, Soesterberg

Details: jaarlijkse reünie voor opruimers explosieven, vuurwerkers en munitietechnici. Voor aanmelden en/of meer informatie over de reünie: Kit (Christiaan) van den Anker, secretaris reünie vereniging VOMV. Bereikbaarheid iedere werkdag behalve woensdag van 08:00 - 16:00 uur. E-mailadres: C.vd.Anker@mindef.nl.Mobiel nummer: 06-53439129.