Reünies

43 Tankbataljon RHvS

Wanneer: 19 mei.
Waar: Generaal Spoorkazerne, Ermelo.
Details: voor iedereen die gediend heeft bij 43 Tankbataljon RHvS in ’t Harde en Langemannshof. Partners zijn van harte welkom. Kijk evt. ook op www.sytzama.nl onder ‘Uitnodigingen en informatie’ of neem contact op via ra@sytzama.nl voor meer info.

Balkanreünie geneeskundig personeel

Wanneer: 10 juni.
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot.
Details: Balkanreünie voor het geneeskundig personeel van de 13e Brigade, uitgezonden met UNPROFOR, KFOR, IFOR, SFOR of EUFOR. Ook collega’s van andere wapens of dienstvakken die tijdens hun uitzending deel uitmaakten van het detachement van 13 Geneeskundige Compagnie zijn uitgenodigd. Aanmelden middels het overmaken van €5,- op NL44INGB0006033792 t.n.v. Landelijke Vereniging Veteranen Geneeskundige Dienst o.v.v. Balkanreünie Oirschot 2023, naam en e-mailadres. Betaling vóór 31 maart 2023. Volg je een dieet, heb je een voedselallergie, eet je vegetarisch of halal? Mail het naar balkanreunie@gmail.com.

17 (NL) Mechbat GFPI SFOR13 of met het NSE SFOR 13

Wanneer: 16 juni.
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot.
Details: reünie voor iedereen die met 17 (NL) Mechbat GFPI SFOR13 of met het NSE SFOR 13 op uitzending is geweest. De deelname is met thuisfront en is gratis. Vanaf medio maart kan er worden aangemeld via www.fuseliers.nl.

Vereniging van Veteranen GFPI

Wanneer: 16 juni.
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot.
Details: jaarlijkse reünie van de Vereniging van Veteranen GFPI. Bedoeld voor elke veteraan die met invasiekoord uitgezonden is geweest, inclusief de veteranen van de Koninklijke Nederlandse Brigade Prinses Irene en de Indië-bataljons GRPI. De deelname is met thuisfront en is gratis. Vanaf medio maart kan er worden aangemeld via www.fuseliers.nl.

Regiment Van Heutsz

Wanneer: 7 juli.
Waar: Oranjekazerne, Schaarsbergen.
Details: Eéns een Van Heutszer, altijd een Van Heutszer. Alle oud-dienstplichtigen en (oud-)beroepsmilitairen die het regiment een warm hart toedragen zijn dit jaar van harte uitgenodigd om aan te sluiten bij een bijzondere activiteit van hun stamregiment. Voor meer details check: www.vvrvh.nl/reunies.

Vereniging Veteranen Grenadiers en Jagers

Wanneer: 8 juli.
Waar:
Oranjekazerne, Schaarsbergen.
Details: reünie voor leden van de VVGJ en elke veteraan die is uitgezonden met het Garderegiment  Grenadiers en Jagers. Aanmelden voor 24 juni via www.verenigingveteranengrenadiersenjagers.nl

VRIOG & 45 Painfbat RIOG

Wanneer: 20 juli.
Waar: Johannes Postkazerne, Havelte.
Details: reünie en feest ‘Brothers in Arms Toen en nu’. Meer info? Mail naar: riog@mindef.nl, dan ontvang je onder meer een aanmeldingsmail.

CCie 17 Painfbat GFPI/SFIR 5

Wanneer: 8 september.
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot.
Details: reünie voor iedereen die met CCie 17 Painfbat GFPI/SFIR 5 op uitzending naar Al Kidr in Irak is geweest. Deelname is gratis. Programma volgt via www.fuseliers.nl. Vanaf medio juni kan er worden aangemeld via www.fuseliers.nl/inloggen.  

LRRPTG-4

Wanneer: 14 september.
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot.
Details: reünie voor iedereen die met LRRPTG-4 op uitzending naar Mali is geweest (MINUSMA). De reünie vindt plaats in de Regimentsmess Congleton (gebouw 10). De deelname is zonder thuisfront en is gratis. Vanaf medio juni kan er worden aangemeld via www.fuseliers.nl.