† In Memoriam

Korporaal der eerste klasse S. Poetsema,
werkzaam bij Korps Commandotroepen 

Soldaat der eerste klasse A.J. Fritsma,
werkzaam bij 44PIB/A-CIE/2PAINFPEL/R-GP

A.M.J. Dijkhuizen,
werkzaam bij VUSTCO/STGP

N.C.H. Beulen,
werkzaam bij MATLOGCO/Verzamelplaatsen

Reünies

BLJ Balkanreünie Regiment Limburgse Jagers

Wanneer: 10 september
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot
Details: voor alle Limburgse Jagers die (en zij die onder de vlag van de Limburgse Jagers) zijn uitgezonden naar de Balkan (DUTCHBAT/IFOR/SFOR/KFOR). Voor meer informatie en digitaal aanmelden zie www.limburgsejagers.nl

Noord-Hollandse Natreseenheden

Wanneer: 17 september
Waar: Defensiecomplex Bergen 
Details: voor alle (oud)-Natresleden die in de Noord-Hollandse Natreseenheden hebben gediend of nog steeds dienen. Check voor meer info www.facebook.com/OVVKNRNoordholland of vul het belangstellingsformulier in op www.ovvknr-nh.nl/index.php/belangstellingregistratie-reunie-2022.

SFIR5/C-‘Beren’ Team 17 Painfbat GFPI

Wanneer: 30 september
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot
Details: voor alle Fuseliers, kaderleden én enablers die betrokken waren bij het SFIR5/C-‘Beren’ Team 17 Painfbat GFPI (Al Kidr). Info, programma en aanmelden via www.fuseliers.nl en verdere info via: http://www.facebook.com/groups/VVVGFPI