Wat vond u het meest interessante artikel van 2021?

Tot deze uitgave verschenen er in 2021 in totaal 10 edities van het KMarMagazine. 127 pagina’s met de meest uiteenlopende artikelen, foto’s en video’s over het werk van de Koninklijke Marechaussee. Van de afgelopen 10 edities is het best gelezen artikel geselecteerd. De redactie is benieuwd wat u het meest interessante artikel van 2021 vond.

Achter elk artikel staat in welke uitgave u het verhaal kunt terugvinden. U kunt alle edities terugkijken als u op het streepjessymbool in de linkerbovenhoek klikt en dan naar de Kiosk van KMarMagazine gaat.

Welk verhaal vond u het interessants?

Oproep

Heeft u een idee voor een onderwerp in het magazine van de KMar, laat het de redactie dan weten. Dit kan door een e-mail te sturen aan de kmar.magazine@mindef.nl.