Fijne feestdagen!

Het jaar 2018 is bijna ten einde. Een jaar dat wederom een bewogen jaar was voor de Koninklijke Marechaussee. Een jaar met veel werk en een hoge werkdruk, waarin veel gevraagd werd van iedereen om het werk gedaan te krijgen. Werk dat we alleen konden doen door de betrokkenheid, flexibiliteit en inzet van onze collega’s. Duizenden mensen in de operatie waren 24/7 aan het werk om een bijdrage te leveren aan de veiligheid van de Staat; in de staven werden plannen gemaakt voor onze toekomst en op ons Opleidings-, Trainings- en Kenniscentrum werd keihard gewerkt om nieuwe collega’s op te leiden.

De mensen van de Marechaussee zorgden er elke dag weer voor dat we daar stonden waar we nodig waren, op de momenten dat het er op aankwam. Ik ben er bijzonder trots op hoe we dit als Koninklijke Marechaussee iedere keer weer doen. Voor al die inspanningen en het harde werken wil ik iedereen bedanken.  

Voor ons liggen de feestdagen. Een deel van onze collega’s werkt dan ‘gewoon’ door aan de veiligheid van de Staat, in Nederland en daarbuiten. Maar het zijn toch ook de momenten om van te genieten en om tijd en aandacht te besteden aan familie en vrienden. Met die periode in het vooruitzicht wil ik alle collega’s fijne feestdagen toewensen en voor 2019 wens ik iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar.

Luitenant-generaal Harry van den Brink
Commandant Koninklijke Marechaussee