Beste lezers van Materieelgezien,

Het bruist in de DMO. Ik merk aan alles dat wij super gemotiveerd aan de slag zijn gegaan met de uitkomst van de Defensienota. Wij hebben ook in de afgelopen periode weer veel werk verzet. Iedere dag zie ik de voorbeelden van de onvermoeibare inzet van DMO voor onze krijgsmacht. Steeds zoeken we naar oplossingen om ervoor te zorgen dat onze krijgsmacht de spullen krijgt die ze verdient.

Dat maakt mij trots op mijn DMO’ers. Vorig jaar heb ik iedere medewerker daarvoor een blijk van waardering gestuurd: een bijzondere chocoladereep met karamel en zeezout. Dat zeezout past ook wel bij een admiraal. Dit jaar heb ik begin mei weer een chocoladereep gestuurd: alleen laat ik het zeezout bewust weg. Het gaat nu echt alleen om het ‘zoet’. En dat ‘zoet’ is omdat we met die Defensienota in de hand echt verder gaan bouwen aan de toekomst van de krijgsmacht.

Kortom, wij gaan er vol tegen aan om de verbinding te maken tussen de wensen van de krijgsmacht en de mogelijkheden in de markt. Dat zal best uitdagend worden, maar ik heb veel vertrouwen dat dat samen met onze partners binnen en buiten Defensie gaat lukken!

Directeur Defensie Materieel Organisatie

Dr.ir. Arie Jan de Waard

Vice-admiraal Technische Dienst