† In Memoriam

AJG Wolthuis,

werkzaam bij AFD TECH/PE UOV VRIEZENVEEN

Reünies

115 en 103 Constructiecompagnie

Wanneer: 10 maart
Waar: Prinses Margrietkazerne, Wezep
Details: aanmelden en meer info via https://www.reunie25jaar103115.nl/

Kroatië-reünie Regiment Bevoorrading en Transporttroepen

Wanneer: 1 april
Waar: Historische Collectie B&T, Zeisterspoor 8, Soesterberg
Details: Vanaf 1992 zijn leden van het Regiment Bevoorrading en Transporttroepen, in het kader van UNPROFOR, IFOR, SFOR en EUFOR, uitgezonden geweest naar Kroatië. Speciaal voor deze mensen organiseert de Vereniging Veteranen Regiment Bevoorrading en Transporttroepen (VVRB&T) een reünie. Inschrijven via www.veteranenbent.nl

Geneeskundig personeel UNIFIL

Wanneer: 6 april
Waar: Korporaal van Oudheusdenkazerne, Hilversum
Details: 5-jaarlijkse reünie voor geneeskundig personeel UNIFIL. Onder meer rijstmaaltijd, rondleiding museum en voorlichting terugkeerreizen. Aanmelden middels het overmaken van €5,- op bankrekening NL74SNSB0922646627 t.n.v. C.W. Eijkelenboom o.v.v. Libanon-reünie en registratienummer.

Geneeskundig personeel UNIFIL

Wanneer: 6 april
Waar: Korporaal van Oudheusdenkazerne, Hilversum
Details: 5-jaarlijkse reünie voor geneeskundig personeel UNIFIL. Onder meer rijstmaaltijd, rondleiding museum en voorlichting terugkeerreizen. Aanmelden middels het overmaken van €5,- op NL74SNSB0922646627 t.n.v. C.W. Eijkelenboom o.v.v. Libanon-reünie en registratienummer.

43 Tankbataljon RHvS

Wanneer: 19 mei
Waar: Generaal Spoorkazerne, Ermelo
Details: voor iedereen die gediend heeft bij 43 Tankbataljon RHvS in ’t Harde en Langemannshof. Partners zijn van harte welkom. Kijk evt. ook op www.sytzama.nl onder ‘Uitnodigingen en informatie’ of neem contact op via ra@sytzama.nl voor meer info.

Balkanreünie geneeskundig personeel

Wanneer: 10 juni
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot
Details: Balkanreünie voor het geneeskundig personeel van de 13e Brigade, uitgezonden met UNPROFOR, KFOR, IFOR, SFOR of EUFOR. Ook collega’s van andere wapens of dienstvakken die tijdens hun uitzending deel uitmaakten van het detachement van 13 Geneeskundige Compagnie zijn uitgenodigd. Aanmelden middels het overmaken van €5,- op NL44INGB0006033792 t.n.v. Landelijke Vereniging Veteranen Geneeskundige Dienst o.v.v. Balkanreünie Oirschot 2023, naam en e-mailadres. Betaling vóór 31 maart 2023. Volg je een dieet, heb je een voedselallergie, eet je vegetarisch of halal? Mail het naar balkanreunie@gmail.com.

17 (NL) Mechbat GFPI SFOR13 of met het NSE SFOR 13

Wanneer: 16 juni
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot
Details: reünie voor iedereen die met 17 (NL) Mechbat GFPI SFOR13 of met het NSE SFOR 13 op uitzending is geweest. De deelname is met thuisfront en is gratis. Vanaf medio maart kan er worden aangemeld via www.fuseliers.nl

Vereniging van Veteranen GFPI

Wanneer: 16 juni
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot
Details: jaarlijkse reünie van de Vereniging van Veteranen GFPI. Bedoeld voor elke veteraan die met invasiekoord uitgezonden is geweest inclusief de veteranen van de Koninklijke Nederlandse Brigade Prinses Irene en de Indië-bataljons GRPI. De deelname is met thuisfront en is gratis. Vanaf medio maart kan er worden aangemeld via www.fuseliers.nl

LRRPTG-4

Wanneer: 14 september
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot
Details: reünie voor iedereen die met LRRPTG-4 op uitzending naar Mali is geweest (MINUSMA). De reünie vindt plaats in de Regimentsmess Congleton (gebouw 10). De deelname is zonder thuisfront en is gratis. Vanaf medio juni kan er worden aangemeld via www.fuseliers.nl