De afgelopen weken vroegen we je aandacht voor de nieuwsbrief waarmee nieuwe edities worden aangekondigd. We hebben drie verschillende versies voorgelegd en vroegen daar de mening van jou als lezer over.

Wat waren de mogelijkheden ook al weer? In de nieuwsbrief, de e-mail die een seintje geeft dat er een nieuwe Defensiekrant is verschenen, stonden altijd 4 links om naar de krant te gaan. Daarvan verwijzen er 3 naar de volgens ons meest interessante artikelen uit de Defensiekrant en 1 naar de voorpagina. Dat was de 1e optie. De 2e optie die we lieten zien was één link naar de indexpagina zodat je kon bladeren door het hele blad en de 3e optie vormde links naar alle redactionele artikelen.

In de poll konden alle lezers hun voorkeur laten zien. De uitslag van de poll is duidelijk (zie hieronder) en we gaan er de komende weken mee aan de slag. 

Ben je geen abonnee maar wil je wel een gratis abonnement hebben? Ga naar www.defensie.nl/abonneren en meld je aan door je e-mailadres achter te laten. Een zogenoemd ‘mindef-adres’ is niet handig, omdat je de Defensiekrant dan niet in zijn optimale vorm kunt bekijken.