De redactie van Alle Hens doet al sinds 1947 bijna maandelijks verwoede pogingen om u aantrekkelijk leesvoer voor te schotelen. Sinds 2014 verschijnt het magazine van de Koninklijke Marine vooral online, maar inmiddels brengen we toch ook weer 2 keer per jaar een papieren editie uit.

Om erachter te komen wie en wat u bent, of u onze uitgaves waardeert, wat uw lees- en kijkgedrag is en in welke vorm u Alle Hens het liefst leest en bekijkt, vragen we u vriendelijk om de volgende poll in te vullen.

Meedoen is makkelijk: maak uw keuze door per onderwerp een van de stemknoppen aan te vinken en klik daarna op ‘Stemmen’. Bij voorbaat dank!

Ik ben:
Mijn leeftijd is:
Het aantal artikelen per Alle Hens is:
Het aantal artikelen per Alle Hens is:
Ik lees graag meer over:
De schrijfstijl is:
De lengte van de artikelen is vaak:
Het gebruik van beeld (foto, video en infographics) is:
Ik lees en bekijk Alle Hens bij voorkeur:
Het liefst ontvang ik Alle Hens:


Dank voor uw deelname!