x

12 | 10

Eindejaarsversie in plaats van najaarsversie Alle Hens

Net als in 2020 en 2021 brengt de Koninklijke Marine dit jaar eenmalig een gedrukte versie van Alle Hens uit. Eerder berichtten wij dat dit nummer naar verwachting half september op de mat zou ploffen, maar dat wordt december. Alle marinemensen en andere militairen plus burgermedewerkers die binnen CZSK geplaatst zijn krijgen de uitgave toegezonden, net als iedereen die inmiddels het huisadres heeft doorgegeven. Mocht u dat nog niet hebben gedaan en alsnog willen doen, dan kan dat via: allehens@mindef.nl (Uw adresgegevens worden eenmalig gebruikt voor de verzending van Alle Hens. Na verzending worden de gegevens vernietigd.)

x

12|10

Nieuwspoort officieel geopend met scheepsbel

Met het luiden van de scheepsbel heeft minister-president Mark Rutte onlangs officieel de nieuwe locatie van internationaal perscentrum en sociëteit Nieuwspoort geopend. De bel was kort daarvoor binnengedragen door de luitenants ter zee (KMR) Van Kralingen en Van der Logt. De bel heeft traditioneel een prominente plek in Nieuwspoort sinds de KM het kleinood in 1962 cadeau deed.

Nieuwspoort is nu gehuisvest aan de Bezuidenhoutseweg 67, in het tijdelijke Tweede Kamercomplex. Kamervoorzitter Vera Bergkamp heette hier iedereen welkom en ook voorzitter van de Raad van Toezicht van Nieuwspoort Wilco Boom sprak de gasten toe. Nieuwspoort wordt traditiegetrouw bevolkt door buitenlandse correspondenten, journalisten, politici, voorlichters en public relations-officials. Er geldt een strikte code binnen het etablissement: wat je hier hoort als journalist is off the record en leent zich nimmer voor publicatie.

x

02 I 11

Seminar leiderschap: ‘Be the Change’

Bureau Maritieme Teamtrainingen en Toegepast Leiderschap (MTTL) houdt op 2 november een seminar met als thema ‘Be the Change’ in de Kampanje in Den Helder. De middag is voor iedereen in een leidinggevende functie of die geïnteresseerd is in leiderschap. Directeur P&O CDR Paul Willemse opent de middag. Aansluitend neemt de dagvoorzitter bezoekers mee in diverse onderzoeken over leiderschap bij de marine en gaat hierover in gesprek met MAJMARNS Martijn Sluis, lid van Jong CZSK. Joost Minnaar en Pim de Morree, oprichters van het bedrijf Corporate Rebels, vertellen welke 8 trends zij ontdekt hebben rond behoeftes van personeel. Tijdens de middag is er tijd om van gedachte te wisselen tijdens een panelgesprek en de afsluitende borrel. Wil je deelnemen aan deze leiderschapsmiddag? Mail dan naar: apk.leiderschap@mindef.nl en geef dan aan of je aanwezig wilt zijn in de Kampanje of het programma wilt volgen via de livestream. (Tenue is burger.)

x

14 | 09

Abonnee worden?

Alle Hens 10 keer per jaar automatisch en gratis in je mailbox ontvangen? Dat kan! Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief. Iedere uitgave kun je via internet (op de werkplek) lezen op tablet, telefoon, computer en laptop. Aanmelden: Klik  hier om je abonnement te activeren.

x