09 | 07 Geen Veteranendag zonder militaire muziek

De 15e editie van de Nationale Veteranendag begon op 29 juni traditioneel in de Haagse Ridderzaal met een ceremonie voor genodigden. Onder hen Koning Willem-Alexander, Ridders Militaire Willems-Orde, ministers, veteranen én een uitgebreid ensemble van de Marinierskapel, onder leiding van majoor der marinierskapel Arjan Tien. De militaire muzikanten brachten speciaal voor deze dag geschreven arrangementen ten gehore. Ook begeleidden zij zangeres Giovanca tijdens sfeervolle intermezzo's. De muzikale bijdragen zijn terug te zien en te luisteren via: www.youtube.com/c/MarinierskapelderKoninklijkeMarine.

x

18 | 10 HoBoKo-reünie 2019

De HoBoKo-reünie van dit jaar vindt plaats op vrijdag 18 oktober in het Evenementencentrum van Marine Etablissement Amsterdam. De ontvangst met koffie, thee en gebak is om 10.00 uur. Om 11.00 uur gaat de bar open. Vanaf 13.00 uur zal als middagmaaltijd een ‘Blauwe Hap’ worden geserveerd in het bedrijfsrestaurant. De reünie eindigt om 16.00 uur. Opgave kan door overmaking van € 18,50 per persoon (vóór 11 oktober) op rekeningnummer: NL 62 INGB 0003220274 (BIC: INGBNL2A), t.n.v. C. de Boon, onder vermelding van uw naam en adres.

x

30 | 10 75 jaar Vrouwen bij de KM

x

23 | 08 320 Open Golfdag

Na 20 edities is de ‘320 Open’ op Golfbaan Waterland Amsterdam nog steeds populair, vooral vanwege de goede sfeer. Het doet de organisatie een groot genoegen te kunnen vertellen dat de 21e uitvoering gespeeld gaat worden op vrijdag 23 augustus. Er wordt gespeeld over 18 holes, te starten vanaf hole 1, om 10.10 uur (de insider kent dit getal) door de eerste flight. Maximum aantal spelers is 40. Er wordt gespeeld in 1 categorie. Maximale playing handicap is 30. Inschrijfgeld is € 50,- (inclusief 2 drankmuntjes en een bittergarnituur per flight). Er wordt gespeeld volgens de regels van de KNGF & local rules. De wedstrijdvorm is Stableford, met verrekening van handicap.

Tevens wordt er gespeeld in de categorie handicappers (handicap 24 en lager) om de ‘Alle Hens Bootsmanfluit’, voor de beste bruto-speler. Voor de duidelijkheid: deze groep moet dus ‘uitholen’. U kunt zich inschrijven door het verschuldigde bedrag vóór 15 augustus over te maken op bankrekening NL 41 INGB 0002219127, ten name van: Ben Zonneveld, te Zandvoort. Vermeld bij de inschrijving ‘320 Open’, uw naam, adres en e-mailadres en handicap. Uw bewijs van betaling geldt als inschrijving. De startlijst ontvangt u een week van te voren. Deelname aan dit toernooi is geheel voor eigen risico. Meer info via BenZonneveld@casema.nl, 023-5731774 en www.golfbaanwaterlandamsterdam.nl.

x