Digitaal of papier

Om te zorgen dat de redactie de Vliegende Hollander zo goed mogelijk afstemt op de wensen onze 16.500 abonnees, vragen we uw mening. Deze maand de vraag, ‘in welke vorm zou u het blad willen ontvangen?’

Na bijna 70 jaar op papier komt de Vliegende Hollander sinds 2014 uit als een digitaal magazine, een e-zine. Graag wil de redactie weten of dit zo moet blijven, of dat u liever weer een papieren versie in handen heeft. Eventueel zou dat ondersteund kunnen worden met een website-achtige omgeving waarop videoclips te zien zijn.

Invullen van de poll is eenvoudig. Klik op de 1 van onderstaande opties en daarna op de stemknop. Dan ziet u ook meteen hoe de andere lezers van de Vliegende Hollander hebben gestemd. Dank voor uw medewerking!

Het liefst krijg ik de Vliegende Hollander:

Vorige maand ging de poll over verschijningsfrequentie. De uitslag daarover was als volgt: