Deze editie van TEDx is mede mogelijk gemaakt door:

Commandant NLDA Generaal-majoor Nico Geerts, Directeur Directie Communicatie Wim Kok, Commandant ECLD Kolonel Wilco Roepers

Luitenant ter Zee der tweede klasse oudste categorie Michael van Alderwegen, Majoor Nick Lemmens, Luitenant Kolonel der mariniers Jos Schooneman, Adjudant Ruud Krijnen, Eerste Luitenant Eric Joosten, Majoor Christel Heergrave, Maaike Braakman, Adjudant Mirjam Jansen, Sergeant Majoor Theo Brands, Lobke van der Sande, Majoor Maria Oorsprong-Alta

Majoor Jocoline Lambregtse, Kim van der Heuvel, Julia Fikkert, Ruben Geerts, Luitenant Kolonel Dick Muijskens, Luitenant Kolonel Yvonne Schroeder, Luitenant Kolonel Ingrid Hiestand-Schatorie, Nicole van der Voort- van Enk, Ilse Folkerts

Jan Scheele

Rob Heeren

Annelies Breedveld-Smit, Kapitein Paul Vledder, LTZ 2OC Hans van Pijkeren, Maarten Hilbrandie, Jan Bos, Jorn Koekoek, Wouter Helders, Steve Nijman, Frank Trim

Helen Kuyper, Feije Frantzen

Arjen Elling, Wendy van Brussel

Caspar Versluis, Rop Willems, Marcel Groenhuizen, Marco Maas

Ritmeester Rob Sloekers, Sergeant Majoor Gerard de Krom

Karla Boeijen-Mennen

Sergeant 1 Sue-Ann Wong Chung

Leonie Geerts, Marcel Roolvink, Debbie Noordijk, Naomi ter Haar, Lida Daniels, Celine Vossen, Laura van Tegelen, Ronald van der Heuvel, Arkasha Verschuren, Maaike de Bruijn, Seline Froling

Kapitein Fred Janssen, Kolonel Jack Goense

Generaal Tom Middendorp, Kapitein b.d. Stephanie Verhoef, Dieuwertje Kuijpers, Generaal Jan Swillens, Jan Beuving, Adjudant Marco Stigt, De Fanfare Bereden Wapens, Anouk van de Sande, Dominique Deguelle, Luitenant Kolonel Ted Meeuwsen, Patrick Vermeren, Van Huys Uit, Erik Verheul, Vice-Amiraal b.d. Matthieu Borsboom, Luitenant, Kolonel Mostafa Hilali, Sigrid Kaag, Jan Rothuizen, KPLODND Gerrit Weerstand, Ad Nederlof, Bastiaan Everink, Maarten Hilenius

DJ DNA

Harry Schellekens

Onbekende Helden : Ad Nederlof