In het complexe theater waar militairen optreden zijn hun belangrijkste wapens hun menselijke perspectief, normen, waarden en persoonlijkheid. Daarom is Human Perspectives het thema van de Defensie TEDx 2016.

Een evenement van de Nederlandse Defensie Academie (NLDA) in samenwerking met de Directie Communicatie (DCo) en Hoofd Directie Beleid (HDB), primair georganiseerd door het ExpertiseCentrum Leiderschap Defensie (ECLD).

Ruim 80 collega’s vanuit meer dan 25 eenheden hebben geholpen bij het tot stand komen van deze dag. Omdat zij geloven dat de verhalen van Defensie voor onze collega’s en de samenleving als geheel een verschil kunnen maken.

Want Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Met deze TEDx laten we ons eigen personeel en Nederland ervaren hoe we dat doen, en waarom we dat doen.