Print in Motion 

Ontwerpster Anouk van de Sande speelt met perspectief. Lef is haar voorbeeld, want wie durft wordt gezien. Ervaar een nieuw perspectief in mode en design.

www.anoukvandesande.nl  |   linkedin

Da Vinci's Vitruvian Man of math 

De vitruviusman, een tekening van Leonardo Davinci, is een van de meest bekende symbolen van de renaissance. Maar waarom? James Earl leidt ons door de verschillende dimensies van dit meesterwerk.

Youtube Vitruvian

Hart en hertz

Technologie verandert niet alleen de omgeving, maar ook de mens zelf. Maar is er wel een menselijke maat binnen al die technologie? Luitenant-kolonel Ted Meeuwsen verkent dit dilemma.

www.aeolus-hpi.org   |   linkedin


Bekijk de talk op YouTube

Combined forces to fight cancer

Oud landmacht verpleegkundige Dominique Deguelle heeft een campus voor oncologie opgericht in Breda. Hier komen wetenschap, onderwijs, overheid, en het bedrijfsleven bij elkaar. Samen hebben zij als doel om de ziekte vanuit andere perspectieven te onderzoeken en bestrijden. Zijn talk wordt ondersteund door dansers van Hofplein Rotterdam.

@54dominique54   |   www.hofpleinrotterdam.nl


Bekijk de talk op YouTube

The (uncomfortable) truth about HR and Leadership Development

Door een dramatische familiegebeurtenis realiseert Patrick Vermeren zich hoe gevaarlijk pseudowetenschap is. Sindsdien wil hij andere mensen hiertegen beschermen. Daarom heeft hij zich de afgelopen jaren gericht op het achterhalen van (on)waarheden in zijn vakgebied, HR. Vandaag vertelt hij over de noodzaak van science-based HR en leiderschapsontwikkeling.

@pat_leader   |   linkedin


Bekijk de talk op YouTube