Kapitein BD STEPHANIEVERHOEF

Generaal JANSWILLENS

DIEUWERTJEKUIJPERS

JANBEUVING

ANOUKVANDESANDE

VITRUVIUSMANTED-ED

Luitenant-kolonel TEDMEEUWSEN

DOMINIQUEDEGUELLE & HOFPLEINROTTERDAM

PATRICKVERMEREN

VANHUYSUIT

ERICVERHEUL & Vice-Amiraal b.d. MATTHIEUBORSBOOM

Luitenant-kolonel MOSTAFAHILALI

SIGRIDKAAG

JANROTHUIZEN

GERRITWEERSTAND

ADNEDERHOF

BASTIAANEVERINK

Uw 2 hosts voor vandaag zijn:

ANNELIESBREEDVELD

Annelies werkt als hoofd strategie & innovatie van de directie communicatie o.a. aan storytelling, om de echte wereld van Defensie zichtbaar te maken. Ze schreef met generaal Van Uhm de TEDTalk waarin hij met zijn geweer in de hand uitlegt waarom hij voor het militaire bestaan koos. Annelies hield zelf een TEDTalk over het belang van militaire verhalen op de eerste editie van TEDxDefensie…

ERIKJOOSTEN

Eerste Luitenant Erik Joosten van de Koninklijke Luchtmacht werkt als coach bij het ExpertiseCentrum Leiderschap Defensie. Vernieuwing en creativiteit lopen bij Erik als een rode draad door zijn werk. Erik organiseert de TEDx  voor het derde jaar op rij. In de voorgaande edities had hij een rol op de achtergrond. Dit jaar ziet u hem op het podium, als host van de Defensie TEDx 2016.