Nieuwe manier van publiceren

Beste lezer van Materieelgezien,

Vanaf dit jaar gaat de publicatiewijze van Materieelgezien veranderen. Sinds 2014 staan de verschillende magazines van Defensie online. Ook Materieelgezien heeft de stap van papier naar het beeldscherm gemaakt. Inmiddels zijn we acht jaar verder en is de online wereld enorm veranderd. Er komt meer informatie tot ons dan ooit, en dat in een nog hoger tempo. Met een online magazine dat één keer per maand uit komt, kunnen wij niet altijd de actuele achtergronden geven, die we u willen bieden.

Daarom publiceren we vanaf deze maand wekelijks in plaats van maandelijks zodat wij dichter op de actualiteit kunnen zitten en u daar de vertrouwde achtergrondverhalen over kunnen geven. Het kan dus voorkomen dat u bij een bezoek slechts één of twee artikelen in het magazine vindt. Dat ligt dus niet aan uw apparatuur maar aan onze publicatiewijze.

Leest u de Materieelgezien altijd na het ontvangen van de nieuwsbrief, dan verandert er niets. Iedere derde dinsdag van de maand (behalve in januari en juli) ontvangt u nog steeds een nieuwsbrief met alle verhalen van die maand.

Vriendelijke groeten,

Kapitein Arthur van Beveren
Eindredacteur Materieelgezien