Wat vond je het meest interessante artikel van 2023

Tot deze uitgave verschenen er in 2023 in totaal 11 edities van het KMarMagazine. 128 pagina’s met de meest uiteenlopende artikelen, foto’s en video’s over het werk van de Koninklijke Marechaussee. Van de afgelopen 11 edities zijn de best gelezen artikelen geselecteerd. De redactie is benieuwd wat jij het meest interessante artikel van 2023 vond.

Achter elk artikel staat in welke uitgave je het verhaal kunt terugvinden. Je kunt alle edities terugkijken als je op het streepjessymbool in de linkerbovenhoek klikt en dan naar de Kiosk van KMarMagazine gaat.
 

Ik vind het meest interessante artikel van 2023...

Heb je een idee voor een onderwerp in het magazine van de KMar, laat het de redactie dan weten. Dit kan door een e-mail te sturen aan kmar.magazine@mindef.nl.