Diverse optredens en een vuurwerkshow

Naarmate de KMar-familiedag dichterbij komt, wordt er steeds meer duidelijk over het dagprogramma. Zo zal onder andere het Nederlandse rapduo The Opposites op 20 september een optreden geven in attractiepark Walibi. Ook maakt de organisatie bekend dat de dag, die in het teken staat van 200 jaar KMar, wordt afgesloten met een vuurwerkshow op muziek.

banner

De Koninklijke Marechaussee nodigt iedere KMar-medewerker uit om met 3 gezinsleden/vrienden het feest te vieren. Heeft u nog geen kaarten besteld? Dit kan via internet. Een exacte uitleg staat op het intranet van de Marechaussee, maar straks ook in een kaart die u op uw huisadres ontvangt. Inmiddels zijn er al 10.000 kaarten besteld. Op het intranet KMar staat ook een lijst met veel gestelde vragen over de familiedag.

Walibi

Moet u op 20 september werken of bent u op uitzending? De Marechausseeraad heeft besloten dat ook aan die collega’s 4 vrijkaarten voor volgend seizoen beschikbaar worden gesteld. Collega’s die naar de familiedag willen, maar moeten werken én niet kunnen ruilen, wordt verzocht dit aan hun brigadecommandant door te geven. Dit geldt ook voor collega’s die op uitzending zijn. De kaarten voor deze collega’s worden in september verstrekt. Hierover is een instructie naar de districten gestuurd.

Walibi

Bij de kaart die u op huisadres ontvangt wordt ook een machtigingskaart voor War Child bijgevoegd. Als u deze machtigingskaart invult en meeneemt dan steunt u niet alleen een goed doel, maar maakt u op de familiedag kans op mooie prijzen.