Fijne Kerstdagen en een gelukkig, gezond en veilig 2017

De periode van Kerst en Nieuwjaar is altijd bijzonder. Samen staan we stil bij verleden, heden en toekomst. Denken we aan hoogte- en dieptepunten. 

Afgelopen jaar kwamen Kevin Roggeveld en Henry Hoving om het leven bij het afschuwelijke mortierongeval in Mali. Ontzettend verdrietig nieuws, met een enorme impact op het leven van hun partners, ouders, familie en vrienden. En ook op onze organisatie en vooral de directe collega’s.
We hebben ook gezien hoe veerkrachtig juist die collega’s zijn, hoe gedreven en professioneel. En dat geldt eigenlijk voor iedereen bij Defensie. Van de Golf van Aden tot de straten van Rotterdam, van Afghanistan en Irak tot de aankomsthal van Schiphol. In binnen- en buitenland kunnen ze op ons rekenen.
Graag willen wij u hartelijk danken voor uw inzet in 2016. Onder vaak moeilijke omstandigheden heeft u prima werk afgeleverd. En meer dan dat. U heeft klussen geklaard die niemand anders doet. Met capaciteiten die anderen niet hebben. Dát is de meerwaarde van Defensie. En daar mag iedere Nederlander trots op zijn.


We wensen u en uw dierbaren fijne Kerstdagen toe en een gelukkig, gezond en veilig 2017.

Jeanine Hennis-Plasschaert
Wim Geerts
Tom Middendorp