Dit artikel hoort bij: Specials 04

Corporate story Defensie Materieel Organisatie

>> Wij zijn DMO. Het is onze missie om onze collega’s in binnen- en buitenland het best mogelijke te bieden. Het beste materieel, de beste voorraden en de beste IT. Zodat iedere collega zijn of haar werk zo krachtig en effectief mogelijk kan doen. Op die manier beschermen wij wat ons dierbaar is.

>> Wij vormen de brug tussen droom en werkelijkheid. Tussen de wensen van de Defensie-organisatie en de mogelijkheden die de budgetten en de markt ons bieden.

>> Tussen willen en kunnen maken wij verbinding. We hebben daartoe een schat aan kennis en kunde in huis. Die kracht zit in de hoofden en harten van onze mensen.

>> Wij staan in nauw contact met het bedrijfsleven. We zijn innovatief. Of beter gezegd: inventief. Doorlopend op zoek naar slimme en snelle oplossingen in de huidige tijdgeest. Want de wereld staat niet stil.

>> Wij helpen een passend antwoord te geven op dat wat wereldwijd gebeurt. Wij zijn DMO. Een mix van militairen en burgers. Een combinatie van ervaren krachten en jonge mensen. Een mix van technische professionals, IT-kenners en wapenexperts. Van informatie-specialisten, inkopers en projectleiders.

>> Bij ons krijgen collega’s veel kansen om zich verder te ontwikkelen. We werken bij DMO aan de toekomst van ons land, van Defensie en aan onze eigen toekomst. Samenwerken zit in ons DNA. Met collega's, marktpartijen, kennisinstituten en nationale & internationale partners.

>> Gedreven en creatief leveren wij ondersteuning: Van inkoop tot verkoop. Van technologie tot informatie. Van materieel en kleding tot voorraad en verbindingen. Van cyberspace tot voeten op de grond.

>> Wij zijn DMO. Wij maken verbinding tussen willen en kunnen.