Reünies

Regiment Van Heutsz

Wanneer: 7 juli.
Waar: Oranjekazerne, Schaarsbergen.
Details: Eéns een Van Heutszer, altijd een Van Heutszer. Alle oud-dienstplichtigen en (oud-)beroepsmilitairen die het regiment een warm hart toedragen zijn dit jaar van harte uitgenodigd om aan te sluiten bij een bijzondere activiteit van hun stamregiment. Voor meer details check: www.vvrvh.nl/reunies.

Vereniging Veteranen Grenadiers en Jagers

Wanneer: 8 juli.
Waar:
Oranjekazerne, Schaarsbergen.
Details: reünie voor leden van de VVGJ en elke veteraan die is uitgezonden met het Garderegiment  Grenadiers en Jagers. Aanmelden voor 24 juni via www.verenigingveteranengrenadiersenjagers.nl

VRIOG & 45 Painfbat RIOG

Wanneer: 20 juli.
Waar: Johannes Postkazerne, Havelte.
Details: reünie en feest ‘Brothers in Arms Toen en nu’. Meer info? Mail naar: riog@mindef.nl, dan ontvang je onder meer een aanmeldingsmail.

CCie 17 Painfbat GFPI/SFIR 5

Wanneer: 8 september.
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot.
Details: reünie voor iedereen die met CCie 17 Painfbat GFPI/SFIR 5 op uitzending naar Al Kidr in Irak is geweest. Deelname is gratis. Programma volgt via www.fuseliers.nl. Vanaf medio juni kan er worden aangemeld via www.fuseliers.nl/inloggen.  

LRRPTG-4

Wanneer: 14 september.
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot.
Details: reünie voor iedereen die met LRRPTG-4 op uitzending naar Mali is geweest (MINUSMA). De reünie vindt plaats in de Regimentsmess Congleton (gebouw 10). De deelname is zonder thuisfront en is gratis. Vanaf medio juni kan er worden aangemeld via www.fuseliers.nl.

BCie 17 Painfbat GFPI ISAF/TFE 10

Wanneer: 30 november.
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot.
Details: reünie voor alle militairen behorende tot de BCie 17 Painfbat GFPI die met ISAF/TFE 10 werden uitgezonden. De reünie vindt plaats in de Regimentsmess Congleton (gebouw 10). De deelname is gratis en zonder thuisfront. Programma en aanmelden vanaf eind augustus via www.fuseliers.nl.

Opruimers explosieven, munitietechnici en vuurwerkers

Wanneer: 2 november.

Waar: SM Scheickkazerne, Soesterberg.

Details: reünie voor opruimers explosieven, vuurwerkers en munitietechnici. Voor aanmelden of meer informatie: check https://vomv.nl/ of leg contact met Kit van den Anker. Bereikbaar iedere werkdag (behalve woensdag) van 08:00 - 16:00 uur, 06-53439129, C.vd.Anker@mindef.nl.