Abonnee worden van de Defensiekrant is, sinds we een online magazine zijn, hartstikke gemakkelijk. Je laat je e-mailadres achter op de speciale site (www.defensie.nl/abonneren) en krijgt iedere keer wanneer een nieuwe krant uitkomt, een e-mailtje. Service van de zaak en helemaal gratis. Toch willen we onderzoeken of we die service nóg beter kunnen maken. Daarbij hebben we jouw hulp nodig. Vandaag de laatste aflevering: probeer en geef - voor zover je dat nog niet hebt gedaan - je mening.

In de nieuwsbrief, de e-mail die een seintje geeft dat er een nieuwe Defensiekrant is verschenen, staan sinds de publicatie van de digitale versie altijd 4 links om naar de krant te gaan. Daarvan verwijzen er 3 naar de volgens ons meest interessante artikelen uit de Defensiekrant en 1 naar de voorpagina. Graag maken we het jou als lezer nóg gemakkelijker. Daarom experimenteren we een klein beetje met de Defensiekrant. Aan de krant zelf veranderen we nu niets. Wel aan de e-mail die je krijgt als abonnee.

Hoe doen we dat? We experimenteren vier Defensiekranten lang. Bij de eerste 2 Defensiekranten zetten we in die e-mail alleen een link naar de voorpagina. Je kon daardoor dus rustig door de hele Defensiekrant bladeren. Bij de vorige en deze Defensiekrant plaatsen we in de nieuwsbrief links naar álle artikelen. Daardoor heb je dus de mogelijkheid om nóg sneller bij het gewenste artikel te komen.

Tegelijkertijd plaatsen we in ieder van die 4 uitgaven een poll waarin je kunt aangeven welke manier je voorkeur heeft: 3 artikelen en de voorpagina, alle artikelen óf alleen het linkje naar de voorpagina. Door middel van die poll meten wij dan welke methode de voorkeur van onze lezers heeft. Je kunt de poll overigens maar één keer invullen.

Help ons de service te verder te verbeteren en vul de onderstaande poll in:

Ben je geen abonnee maar wil je wel een gratis abonnement hebben? Ga naar www.defensie.nl/abonneren en meld je aan door je e-mailadres achter te laten. Een zogenoemd ‘mindef-adres’ is niet handig, omdat je de Defensiekrant dan niet in zijn optimale vorm kunt bekijken.