x

17 | 11

Decemberversie op papier ontvangen?

Het decembernummer van Alle Hens verschijnt niet online, maar op papier. Alle marinemensen en andere militairen plus burgermedewerkers die binnen CZSK zijn geplaatst, krijgen de uitgave automatisch toegezonden op het huisadres. Behoort u niet tot deze categorieën, maar wilt u deze editie toch ook graag ontvangen, dan kunt u uw naam en adresgegevens mailen naar: allehens@mindef.nl. (Uw adresgegevens worden eenmalig gebruikt voor de verzending van Alle Hens. Na verzending worden deze vernietigd.)

x

03 | 11

Informatiebijeenkomsten arbeidsvoorwaarden

Defensiemedewerkers krijgen per 1 januari een loonsverhoging van 7 procent. Ook ontvangt iedereen een eenmalige uitkering van € 1.500,- bruto. Dat zijn Defensie en de vakbonden op 3 november overeengekomen in de loonafspraken over 2024. Defensie houdt informatiebijeenkomsten om het onderhandelaarsresultaat toe te lichten. Het gaat zowel om fysieke als online bijeenkomsten. Collega’s kunnen er terecht om vragen te stellen of hun mening te geven. De vakbonden leggen nu eerst het nieuwe arbeidsvoorwaardenpakket voor aan hun leden. Als die ermee instemmen, is het pakket 12 december definitief. Defensiemedewerkers die lid zijn van een vakbond kunnen een stem uitbrengen. De komende periode zijn er nog bijeenkomsten op de volgende data en (marine)locaties:

  • 22 november, 10.00 - 12.00 uur: Den Haag, Frederikkazerne, zaal 31/101.
  • 27 november, 10.00 - 12.00 uur: Utrecht, Kromhoutkazerne, K09.B136 Vossegatzaal.
  • 29 november, 10.00 - 12.00 uur: Den Helder, Marinebasis, Admiraliteitszaal Albatros.
  • De tijdstippen van online-bijeenkomsten hiervoor worden later bekendgemaakt.
x

12 | 10

Abonnee worden?

Alle Hens 10 keer per jaar automatisch en gratis in je mailbox ontvangen? Dat kan! Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief. Iedere uitgave kun je via internet (op de werkplek) lezen op tablet, telefoon, computer en laptop. Aanmelden: Klik hier om je abonnement te activeren.