† In Memoriam

Sergeant-majoor CP Vollenbroek,

werkzaam bij 102EOVCIE/CIEST/OPN/TRGP EOV

E de Wilde,

werkzaam bij 301MLP/PRODBEST/EAP

Reünies

C-cie 17 Painfbat GFPI/SFIR 5

Wanneer: 8 september.
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot.
Details: reünie voor iedereen die met C-cie 17 Painfbat GFPI/SFIR 5 op uitzending naar Al Kidr in Irak is geweest. Deelname is gratis. Programma volgt via www.fuseliers.nl. Vanaf medio juni kan er al worden aangemeld via www.fuseliers.nl/inloggen.

LRRPTG-4

Wanneer: 14 september.
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot.
Details: reünie voor iedereen die met LRRPTG-4 op uitzending naar Mali is geweest (MINUSMA). De reünie vindt plaats in de Regimentsmess Congleton (gebouw 10). De deelname is zonder thuisfront en is gratis. Vanaf medio juni kan er al worden aangemeld via www.fuseliers.nl.

BCie 17 Painfbat GFPI ISAF/TFE 10

Wanneer: 30 november.
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot.
Details: reünie voor alle militairen behorende tot de BCie 17 Painfbat GFPI die met ISAF/TFE 10 werden uitgezonden. De reünie vindt plaats in de Regimentsmess Congleton (gebouw 10). De deelname is gratis en zonder thuisfront. Programma en aanmelden kan al vanaf eind augustus via www.fuseliers.nl.

Diverse Afrika-missies B&T

Wanneer: 21 oktober.
Waar: Historische Collectie B&T, Soesterberg.
Details: de Veteranen Vereniging Regiment Bevoorrading en Transport organiseert een reünie voor allen die in Afrika missies gedraaid hebben of op een andere manier door de regering zijn ingezet. Voor meer informatie over het hoe en waarom, aanmelden en betalen, check de website www.veteranenbent.nl.

Opruimers explosieven, munitietechnici en vuurwerkers

Wanneer: 2 november.
Waar: SM Scheickkazerne, Soesterberg.
Details: reünie voor opruimers explosieven, vuurwerkers en munitietechnici. Voor aanmelden of meer informatie: check https://vomv.nl/ of leg contact met Kit van den Anker. Bereikbaar iedere werkdag (behalve woensdag) van 08:00 - 16:00 uur, 06-53439129, C.vd.Anker@mindef.nl.

BCie 17 Painfbat GFPI ISAF/TFE 10

Wanneer: 30 november.
Waar: Generaal-majoor de Ruyter van Steveninckkazerne, Oirschot.
Details: reünie voor alle militairen behorende tot de BCie 17 Painfbat GFPI die met ISAF/TFE 10 werden uitgezonden. De reünie vindt plaats in de Regimentsmess Congleton (gebouw 10). De deelname is gratis en zonder thuisfront. Programma en aanmelden vanaf eind augustus via www.fuseliers.nl.

Opruimers explosieven, munitietechnici en vuurwerkers

Wanneer: 2 november.

Waar: SM Scheickkazerne, Soesterberg.

Details: reünie voor opruimers explosieven, vuurwerkers en munitietechnici. Voor aanmelden of meer informatie: check https://vomv.nl/ of leg contact met Kit van den Anker. Bereikbaar iedere werkdag (behalve woensdag) van 08:00 - 16:00 uur, 06-53439129, C.vd.Anker@mindef.nl.