13

Dit artikel hoort bij: Alle Hens 11

Kerstgroeten uit…

De feestdagen vier je met je familie en vrienden. Samen eten en drinken en proosten op het nieuwe jaar. Maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Sommige militairen moeten hun geliefden missen tijdens deze dagen. Ze zijn uitgezonden naar verre landen. Speciaal voor hen een kerstgroet uit het uitzendgebied.

x
x
Naam: LTZ 1 (TD) ing. Gillis Gilde-Leurs Missie: waarnemer United Nations Truce Supervision Organization (UNTSO) Gebied: Israël

“Ik wens mijn man, familie en vrienden hele fijne Kerstdagen en al het goede voor 2015.”

x
x
Naam: SMJRODOPS John Kinket Missie: NCO Chef Staf TAAC N Gebied: Mazar-e-Sharif (MeS), Afghanistan

“Ik wens iedereen (familie, vrienden, buren, collega´s) hele fijne feestdagen toe en een mooi en uitdagend 2015.”

x
x
Naam: SMJR LDA Rely Holswilder Missie: NCO Chief OPCCO Gebied: Mazar-e-Sharif (MeS), Afghanistan

“Speciaal mijn lieve vrouw, kinderen en familie wens ik hele fijne en goede feestdagen toe. Geniet van en met elkaar en een hele dikke knuffel vanuit Afghanistan. Natuurlijk wens ik ook mijn vrienden en collega´s thuis fijne dagen toe.

Allen heel veel geluk , wijsheid en gezondheid toegewenst voor nu, 2015 en natuurlijk ook voor de verdere toekomst. Als laatste wens ik alle collega´s die op dit moment zijn uitgezonden een veilige missie en goede, rustige feestdagen toe. Voor de mannen en vrouwen van Defensie die net als ik niet thuis kunnen zijn. Maak er wat moois van.”

x

Alle Hens wenst alle lezers fijne feestdagen toe met veel gezelligheid en ontspanning. De medewerkers van het Mediacentrum Defensie gaan er een mooi 2015 van maken. Wij hopen onze lezers ook volgend jaar weer te boeien met mooie onderwerpen over de Koninklijke Marine en Defensie.

x