Dit artikel hoort bij: Pijler (opgeheven) 09

Kerst- en nieuwjaarswensen CDC

“Ik wil iedereen bedanken voor het verleggen van stenen en steentjes in de woelige rivier die het CDC heet. Jullie hebben ervoor gezorgd dat dit jaar veel in beweging is gezet. Ik kijk terug op een warme, energieke en constructieve samenwerking. We gaan het ook in 2016 weer met zijn allen voor elkaar boksen.”

Dit is 1 van de kerst- en nieuwjaarswensen die na een oproep in onder meer de vorige Pijler bij de afdeling Communicatie van het Commando DienstenCentra is binnengekomen. De oproep spoorde het personeel van Defensie aan om een collega of collega’s met wie het in 2015 prettig samenwerken was, een fijn nieuw jaar te wensen. Dat kon via Facebook van het CDC.

De wensen hangen, samen met andere, sinds 17 december in de social christmas tree in het restaurant van de Kromhout Kazerne. De 15 leukste hebben een plekje in de onderstaande digitale kerstboom gekregen. Nieuwsgierig naar de inhoud? Klik dan de plustekens aan. Vanzelfsprekend wenst ook de redactie van de Pijler de lezers een fijne Kerst en een voorspoedig 2016.

Ollie Bijvelds

Beste Arjan Princee, via deze weg wil ik je alvast fijne dagen wensen en bedanken voor de prettige samenwerking op Vredepeel. Volkel wordt weer mijn nieuwe werkplek. Jij veel succes verder. Verder wens ik dit aan al mijn collega's van Vredepeel en natuurlijk ook de rest van het CDC-personeel, waar dan ook.

Simone Tromp

Met heel veel plezier 1,5 jaar als uitzendkracht gewerkt bij CDC FBD Nieuwe Haven. Helaas is 31 december 2015 mijn laatste dag. Ik had toch echt gehoopt op een vast contract. Dus mijn wens is een BAAN☺.

Erika de Jong

Frohe Weihnacht und ein gutes und gesundes 2016. Immer dran denken dass die Gesundheit das wichtigste im Leben ist. Vrolijk kerstfeest en een gelukkig en gezond 2016. Maar gezondheid is het belangrijkste in het leven.

Eelko Jager

Alle collegae van de krijgsmacht een heel goed en succesvol 2016 met dezelfde duurzame dienstverlening vanuit onze CDC-divisies.

Arjan Veenstra

Alle (oud)collega's hele fijne dagen gewenst en een goede gezondheid voor de toekomst.

Sasja Stolk

Ik wens alle oud collega's van de onlangs opgeheven Commandobrug in Maasland fijne feestdagen toe. Jongens, bedankt voor de gezellige tijd die ik met jullie heb gehad, wat hebben we altijd gelachen!! De gedateerde ouderwetse brug, de loopjes naar de bunker, de verhalen van Aad, de humor van Hans van Buuren, de relaxte ontspannen sfeer, de gezelligheid aan de koffietafel, telkens weer dezelfde komische verhalen uit vroegere tijden ophalen. Zo gelachen! Het was een geweldige tijd, die neemt niemand ons meer af. Het gaat jullie goed. De beste wensen voor 2016.

Jacqueline van Tilburg-van Griensven

Ik wil iedereen bedanken voor het verleggen van stenen en steentjes in de woelige rivier die het CDC heet. Jullie hebben ervoor gezorgd dat dit jaar veel in beweging is gezet. Ik kijk terug op een warme, energieke en constructieve samenwerking. We gaan het ook in 2016 weer met zijn allen voor elkaar boksen. Fijn dat ik dat met jullie samen mag doen. Geniet van de ontspannen feestdagen en breng een toost uit op het nieuwe jaar.

Dave Coenen

Beste Hilda, Patricia, Cynthia, Petra, Lobke, Annemiek, Manfred, André, Wouter, Maarten en Ferry: Hartelijk bedankt voor het mooie jaar dat wij met zijn allen hebben beleefd. Ik verheug me nu al weer op een mooie samenwerking in 2016! Fijne dagen!

Thom van de Riet

Ik wens iedereen zijn eigen stukje vrede op aarde. Niet alleen met Kerstmis, maar gewoon het hele jaar. Speciale aandacht voor onze collegae op missies all over the place.

Marjan Bosse

Mijn kerstwens is dat mensen naar elkaar omzien. Kijk eens om je heen en bezorg hem/haar een fijne Kerst! Het hoeft niet veel te zijn, al is het maar een kaartje..... Zalig kerstfeest!

CDC Dienstencentrum Paresto

Ondersteunen, service verlenen en ontzorgen. Eigenschappen welke in het DNA van de collega’s van het Commando DienstenCentra verweven zijn. Op elk uur van de dag, alle dagen van de week en in alle weken van het jaar staan de mannen en vrouwen van het CDC paraat om de collega’s van Defensie te ondersteunen, service te verlenen en te ontzorgen. Dat is ónze corebusiness. CDC Dienstencentrum Paresto dankt alle CDC collega’s voor hun inzet en toewijding in het afgelopen jaar en wenst u hele fijne kerstdagen en een gezond en smaakvol 2016.

Lobke Degenaar

Beste collega's in Nederland en op missie. Hele fijne feestdagen!

André Karels

Binnenkort ga ik na meer dan 14 jaar vertrekken bij Defensie. Het waren mooie jaren bij een mooie werkgever. Mooi door al die goede collega's. Ik zal Defensie missen doordat ik jullie zal missen. En dan vooral die prachtige mensen van communicatie CDC. Bedankt! Fair winds and following seas! Tot ziens!

René Grit

Claudia, afgelopen jaar ben jij voor mij en mijn collega's een rots in de branding geweest. Je hebt het afgelopen jaar een behoorlijk lange tijd, op je eigen kenmerkende en enthousiaste wijze, leiding gegeven aan ons als wervingsvoorlichters voor Defensie. Je hebt onze belangen behartigd in Amsterdam bij de staf van DCWS en levert hierdoor een grote bijdrage aan ons welzijn als collega's. Je bent dit jaar de spreekwoordelijke verbinding geweest tussen ons allen en hebt gezorgd dat we ons werk konden blijven doen, ondanks alles wat er om ons heen en intern aan de hand was. Ik wens jou, Richard en al je dierbaren om je heen een warme, gezellige Kerst en een veilig en gezond 2016.

Leonard Kok

Voor mij is Kerst - naast de verjaardag van mijn schoonvader - ook het feest van vrede op aarde. Die vrede, waarover volgens het oude verhaal de engelen 2000 jaar geleden zongen, wens ik alle mensen toe.