Afgelopen maand heb ik voor de tweede keer een kijkje op de werkvloer genomen. Deze keer draaide ik een dienst mee bij de Defensie Bewakings-en Beveiligingsorganisatie (DBBO) op de Vliegbasis Woensdrecht. Een werkbezoek op deze manier biedt mij de kans om écht met medewerkers in gesprek te gaan. Door mee te werken begrijp ik beter wat er lokaal speelt en krijg ik inzicht in de werkzaamheden. Dat vind ik heel waardevol. Daarom kijk ik alweer uit naar het volgende bezoek op de werkvloer.

Benieuwd naar mijn ervaring? Klik dan op de video hieronder.

Verder wens ik iedereen die van zijn verdiende vakantie geniet of gaat genieten heel veel plezier toe. Vorig jaar kwam in de zomerperiode het verschrikkelijke nieuws van de ramp met de MH17. Ik hoop dat deze zomerperiode rustiger zal verlopen.

Leonard Kok

Commandant Commando DienstenCentra

x