Denk mee met het CDC!

Wat ik sinds mijn aantreden als commandant heel erg bewonder aan de mensen van het CDC is de betrokkenheid en de loyaliteit naar Defensie. Waar je ook werkt en hoe verschillend onze meer dan 40 diensten ook zijn, we willen allemaal onze defensiecollega's zo goed mogelijk helpen. ´Zo goed mogelijk´ is iets dat zich steeds aanpast aan de veranderende omstandigheden. ´Zo goed mogelijk´ is dus eigenlijk ‘steeds beter’.

Daarom hecht ik heel veel waarde aan mijn werkbezoeken aan de dienstencentra. Bij elk bezoek krijg ik wel een goed idee van een collega over hoe iets beter kan. Ik krijg daar persoonlijk veel energie van, want zelf probeer ik ook elke dag te werken aan zo optimaal mogelijke ondersteuning aan onze defensiecollega’s. En alle ideeën die ik daarbij krijg zijn van harte welkom. Niet elk idee leent zich om gebruikt te worden. Maar iedereen die met een idee bij mij aanklopt, krijgt te horen wat we met zijn idee zullen doen.

Gelukkig hoef je niet te wachten met je goede idee totdat ik een werkbezoek breng. Ook je leidinggevende hoort je idee graag van je. Volgende week zal ik een mail sturen aan alle CDC’ers waarbij ik iedereen oproep goede ideeën ook naar cdcidee@mindef.nl te mailen. Dit is onderdeel van het programma ´Van Dienstverlener naar Ondersteuner´. Bij dit programma willen we jou als CDC´er graag betrekken. Daarom horen we via bovenstaand e-mailadres graag van jou hoe jij het CDC nog beter kan maken.

Tenslotte wil ik ook onze Facebookpagina onder je aandacht brengen. Via www.facebook.com/defensie.cdc kun je regelmatig nieuws en foto’s van het CDC vinden. Een mooie manier om elkaar op de hoogte te brengen en die betrokkenheid hoog te houden.

Leonard Kok

Commandant Commando DienstenCentra 

x