Dit is de tweede editie van de Defensiekrant als online magazine. Na de livegang van de eerste Defensiekrant hebben we veel reacties ontvangen. Gelukkig een heleboel enthousiaste, maar ook een aantal aanbevelingen en kritische puntjes. Daar kunnen we wat mee!
Het Mediacentrum Defensie doet er namelijk alles aan om een Defensiekrant te maken waar u inhoudelijk wat aan heeft, maar ook technisch iets mee kan. En daar hebben we - nog steeds - de hulp van de lezer bij nodig. U kunt ons helpen door eventuele problemen of vragen aan ons te melden. Vindt u iets niet helemaal handig werken of hapert de techniek op het device dat u gebruikt, laat het ons weten: defensiekrant@mindef.nl. Uw reactie stellen wij op prijs.

Abonneren

Iedere twee weken verschijnt de online Defensiekrant om de lezer achtergrondinformatie te geven bij het Defensienieuws. De Defensiekrant is te vinden via de website www.defensie.nl maar het is ook mogelijk én gemakkelijk om een gratis abonnement te nemen door een privé e-mailadres achter te laten bij www.defensie.nl/abonneren. Een e-mailadres dat eindigt op @mindef.nl werkt niet goed omdat de filmpjes en multimedia-elementen dan niet goed zullen werken. Het magazine staat immers op het internet.

Het is mogelijk om de Defensiekrant met ieder systeem te bekijken: de vertrouwde desktop computer, een laptop, tablet en zelfs met een smart phone. De pagina´s van de krant passen zich automatisch aan het systeem aan. Er hoeft geen aparte software te worden gedownload, er is ook geen speciale apparatuur nodig. Wel werkt de Defensiekrant beter wanneer een moderne versie van de verschillende systemen (Windows, Firefox, Safari) wordt gebruikt.